Şimdi Ara

KARİYER.nette firmalar neden dönüş yapmıyor?yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kariyer.net te neredeyse 1 yılı aşkın başvurusu yapıyorum cv dolgun olmasına rağmen hiçbir firma dönüş yapmıyor bu konuda yardımlarınız istiyorum?

• Askerliğini yapmadıysan genelde filtreledikleri için senin başvurun onların karşısına çıkmıyor bile.
  • yaptım kardeşim hemde piyade komando olarak:DDD
  • Özgeçmişini güncel tutman işe yarayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vat ken ay du samtays

Özgeçmişini güncel tutman işe yarayabilir

güncel nasıl tutarım hergün mesela yeni bir bilgi falanmı ekleyim?
  • Eğer cv niz beklentilerin üzerindeyse, normalin üzerinde maaş beklentiniz var ise, cv nize veya eğitiminize uygun olmayan ilanlara başvuruyorsanız, profil resminiz iyi değil ise (resmi kıyafetli vesikalık tarzda olmalı) davet edilmeyebilirsiniz.. Ayrıca diğer kariyer sitelerine de bakmanızı öneririm, yenibiriş, elemannet, secretcv vb. Birde linkedin de hesap açmanız faydalı olabilir.. Umarım en kısa zamanda istediğiniz gibi bir iş bulabilirsiniz..

Başarılar.

• bilgisayar isi yapiyorsan tirt copde calisan muhendis arkdasim cok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • farklı işe alım yöntemlerini tercih edebiliyorlar. artık kariyer net tarzı sitelerden başvurulara hiç bakmayan firmalar var.

firmaya adam sokma olayı bile profesyonelleşti artık. ne kadar profesyonelleşme denebilirse tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 22 Ocak 2017; 19:46:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok büyük gruplar dışında profesyonel bir eleman alımı kalmadı. Piyasada adam kayırma dönemi var, tanıdıklar vasıtasıyla hallediliyor bu tip alımlar. Işiniz varsa ayrılmayın, çekin kahrını, diktatörlük referandumundan sonra ekonominin ertelene ertelene iyice biriken gazını çıkaracağını ve ülke tarihinin en büyük iflasini yaşamasını tahmin ediyorum. Bugünkü koşullarda ihtisas sahibi olsanız dahi pek bir kıymeti yok. Eğer şu anda işiniz yoksa, kendi ihtisasiniz dışında kafanıza yatan başka bir işe girmeye çalışın, fazla beklentiye kapılmadan, yüksek gelir beklemeden. Netten iş bulmak yaş iş. Çevrenize bakın, illa ki bir şeyler çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

bilgisayar isi yapiyorsan tirt copde calisan muhendis arkdasim cok

kardeşim liseden bilgisayar mezunuyum üstelik bilg.mühendisliği 3.sınıftan terkim...
  • Bir çok şirkette içeriden referans olan yada İŞKUR,ya da parti bağlantısı ile öncelikli alımlar oluyor malesef.

Bu seçeneklerden uygun aday bulunamaz ise bu kariyer sitelerinden alım yapılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardacelik90

quote:

kardeşim liseden bilgisayar mezunuyum üstelik bilg.mühendisliği 3.sınıftan terkim...

bende ayniyim ne is yapiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ardacelik90

quote:

Hocam programlama dili biliyor musunuz c , matlab falan ? Ogrenebilirseniz solidworks ve catia da uzmanlasin.

• O tür sitelerdeki ilanlara geri dönüş yapılmamasının tek sebebi, ilan verenlerin ilanları görememesidir. Sebebi ise, ilk 30 gün ücretsiz olarak ilan veriyoruz. Fakat başvuru yapan kişilerin iletişim bilgilerini göremiyoruz. Aylık ilan için de 200 TL ücret istedikleri için hiç yanaşmıyoruz. İşveren ilanı veren biri olarak söylüyorum. Tecrübeyle sabit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.