Şimdi Ara

KARİYER YÖNÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben herkesin kafasındaki kariyer yönelimlerini, eğilimlerini paylaşıp fikir telakkisinde bulunmasının faydalı olacağını düşünüp böyle bir konu açtım. Başlangıcı da ben yapıyorum hayliyle. Ben ankarada siyaset ve uluslararası okuyorum tabi bu sene bazı özel durumlardan dolayı bir dönemin derslerini vermedim sınavlarına girmedim fakat önümdeki dönemlerde bu açığı kapatıp okulu normal sürede bitirmeyi düşünüyorum. Üniversite diplomamı almadan da lise grubundan kpssye girip rahat olabileceğim ücreti de iyi olan bir kuruma atanmayı planlıyorum ankarada. Okul bitip atanma olduktan sonraysa uluslararası hukuk üzerine yüksek lisans yapıp bu esnada da bölümden ve adaletten derslerle 2 3 yılda hukuku bitirip 26 27 yaşımda 2 örgün 2 örgün olmayan üniversite bitirmiş, birinde yüksek yapmış birisi olarak halk nezdinde nasıl görünürüm? Kaldı ki bu süre içerisinde tespit ettiğim politik ve şuan için tarafsız gözüken bir dernekte de elimden geldiğince faal olmaya çalışıp hiç değilse bu yoğunluğumda fikir nezdinde yardımcı olmaya devam edicem. Ben bu ülkeyi yönetmeye aday birisiyim ve bu yönetim kabiliyetine basiretine kısacası hakkaniyetine gerçekten sahip bir şekilde yapmak istiyorum bunu.Gerçekten haketmek istiyorum. Bu yüzden fikirlerinizi öğrenmek eksiklerimi, fazlalıklarımı görmek istiyorum. Eleştirinin en ağırını dahi kaldırırım sıkıntı yok lakin yıkıcı değil yapıcı olduğu sürece. Eleştirdiğiniz noktanın nasıl düzeleceğine, nasıl daha iyi olacağına dair fikriniz yoksa lütfen siz yazmakla yorulmayın, ben okumakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Yazlak -- 28 Temmuz 2015; 2:36:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.