Şimdi Ara

Karlav oto çizik giderici (gidermeyici) hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
29.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

internet reklamlarında bol bol geçiyor, facebook da sürekli reklamları dönüyor yada bana denk geliyor.
    aracımda küçük çizikler var denemek amaclı olarak bu ürünü aldım.

Amman deyim kesinlikle paranızı kaptırmayın

dememe videosunuda çektim. 1cm lik derin olmayan bir cizigi bile gidermedi.

https://youtu.be/BSjZ8sDM2oo

Sahtekarlık sektör olmuş.

• video nun başlangıcında bastım kahkahayı.o nasıl bir giriş:)

ayrıca değil boyle uyduruk urunler, en kaliteliside olsa heleki araç boyle siyah da olunca hicbirisi bir işe yaramaz.boyle nerdeeee 2 fısfıs yapıp cizikleri ortadan kaldiran bişey daha yok.bu cizikler aracınızla birlikde geziek ve aracınbızın bir parcası olucak.pasta cila yapicaksinizda bir nevi cizigi incelteceksiniz.o bile zararli bişeydir.boyayı inceltir.orjinal cila ve vernigini alir.
  • tüketici haklarına gidersen ürün vadedilen özellikleri yerine getirmediği için para iadeni alırsın.
    Ürün iadesi çıktıktan sonra paranı firmadan değil icra yoluyla alırsın.Adamlara ekstra avukat masrafı da biner.
    üstüne üstlük bir de kötü niyet tazminatı açarsın.Borçlar hukuku bilmem kaçıncı kanundu hatırlamıyorum.x2 avukat masrafı+dosya masrafı vs.

Şimdi alan herkes aldığı ürünün peşine düşse bu adam bir daha kibrit çöpü bile çıkartamaz.
    Ben bu süreci türkiyenin en iyi üniversitelerinde okuyan arkadaşlarıma bile anlatamıyorum.
    Ama olsun. Belki biri vardır burada bunları yapacak biri,üşenmeden her defasında da yazacam
  • Buna benzer Fix it Pro adlı sahtekarlık ürünü ile muadil gibi duruyor.Tam bir para tuzağı.
  • arkadaşım bende aldım hiç bir işe yaramadı.şu an iade etmeye çalışıyorum bakalım edebilecekmiyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutozdinc

Arkadaşlar

internet reklamlarında bol bol geçiyor, facebook da sürekli reklamları dönüyor yada bana denk geliyor.
    aracımda küçük çizikler var denemek amaclı olarak bu ürünü aldım.

Amman deyim kesinlikle paranızı kaptırmayın

dememe videosunuda çektim. 1cm lik derin olmayan bir cizigi bile gidermedi.

youtube
    Karlav "çizik giderMEyen ürün" yeni ismiyle "Quick Fiks"
    https://youtu.be/BSjZ8sDM2oo

Sahtekarlık sektör olmuş.

kötü bir deneyim olmuş ama öğrendik almayız.

• Emeğine sağlık ben de almayı düşünüyordum. Ancak kaporta ustasının anlattığında bir tezat farkettim ustanın yaşı 50-55 civarı ve anlattığı 20'li yaşlarına dayanıyor 55 yaşında olduğunu varsayarsak yani olay 35 yıl önce yaşanmış yani olayın 1981 yılında yaşanmış olması gerekiyordu ama gösterdiği araç 1990 yıllarının aracı ve biraz eski olduğunu varsayıyor. Yani resmen saçmalamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İçine krem peynir koymuşlar. Sonax ve Turtle wax ürünleri kullanın. Sonax hızlı cila bile kılcal çizikleri kapatıyor
  • araba 98 model degilmiydi 18 yaşında olsa 80 dogumlu tam bir tezgah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube da vatandaş Karlav ile ilgili video cekmiş aracıyla başka bir arabaya sürtmüş onu pasta gibi çıkartmış.

dedim ki kendi kendime belki haksızlık yapıyorum benim camurluktada da sürtme vardı onu çıkartır belki çamurlukta etkilidir diye, düşündüm.

tekrar denedim.

arabam da gördüğüm heryere uyguladım.

sonuç yine aynı yine aynı değişen birşey olmadı hiç bir sey yapmadı.

KARLAV ve ona benzer birsey almayın. Yazık günah verdiğiniz paraya

verin adresinizi isteyen varsa göndereyim en fazla kargo ücreti ödemiş olursunuz
  • @mesutozdinc

Bahsettiğin video şu sanırım:

https://www.youtube.com/watch?v=emPff_qaycs

Senin videodan sonra bu videoyu da izledim.

Seninki bariz çizik, içine tırnak da giriyor.

Ama yukarda vatandaşın şov yaptığı video çok sahte görünüyor.

Bir kere çizik dediği çizik değil. Alçı gibi birşey sürmüş kaportaya. Zaten videoyu yavaş oynatınca belli oluyor. Parmaklarını sürünce, kaportadaki iz aşağıya doğru sünüyor. Yani orada sürülmüş bir madde var gibi.
  • pasta ile dahi bir derece çizik gidiyor ,öyle hokus pokusla olsaydı herkes yapardı
  • Karlav nedir yahu ? Car Love'in Turkcesi Kenar mahalle sanayisinde dükkanadi bile olamaz bu marka.

• Diyorki adam 18 yaşımda 1998 model sahin aldım böyle boyası temiz araba çok zor bulunur diyor. Yani demekki bu araç en az 8-10 yaşında siz 2010 model orjinal boyalı arabaya şaşırırmısınız hayır; olabilir. herkes arabaya hayransa araba gerçekte eski biz diyelim en iyi niyetimizle 1998 + 8 yıl = 2006 2006 yılında bu denyo 18 yaşındaymış şimdi ise 28 yaşında 28 yaşında bu ses tonuna sahipsen sende erken yaşlanma hastalığından başka bir açıklaması yoktur.
  • Youtube'da sakallı bi abinin videoları var var adam 40 çeşit sünger pasta zımpara kullanıyor çizik gidermek için çok başarılı çalışmaları da var ama o adam bile tırnak takılan çiziği hiç bir şey gidermez diyor. Çizik astara kadar indiyse yapacak bir şey yok maalesef.

Bu ve bunun gibi ürünler de aldatmaca para tuzağı. Silikonlu falan bi ürünse anca boyayı parlatır gerisi hikaye.

• Merhaba arkadaşım. Benim de aracım geçen hafta çocuklar tarafından çizilmişti ve reklamlarda bu ürünü görüp almaya karar verdim fakat yorumunu okuyunca tereddüt ettim.Ürünü isteyenin adresine kargolayabileceğini belirtmişsin mesajda.Acaba adres versem bana ürünü kullanmam için kargolayabilir misin?
  • Adam sizin gibi inanmak isteyenler sayesinde köşeyi çoktan dönmüştür bile. Canım ülkem
  • Allah'tan bu forum var, yoksa herkes test edip üç kağıda gelecekti :(
  • Kırk yıldır bilinen oto pastaları varken, internet reklamına kanıp "mucize ürün" almak tamamen sizin hatanız..

Karlav oto çizik giderici (gidermeyici) hakkında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizi videoyu izlerken aşağıdaki videoya denk geldim bi bakın isterseniz. . . .
    https://www.youtube.com/watch?v=zenJG_SAFYM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.