Evet bugun arkadaşlarımın yoğun isteği üzerine aldım zaten genelde support oynarım hep.Peki nasıl oynanır tatkiği nedir.Daha doğrusu sizce nasıl bir hero ?
Bence en iyi supporttur ultisi 1level da acilan ve skilleri 6ya uplanan tek hero ultimizin adi mantra q skilli cho gathın silence skilli gibi bir alanı var ordaki rakibe damage vurur mantra acikken o alandaki takim arkadasini healler ve rakibe yine damage vurur w su senİ ve takim arkadasinin hızını artırır rakibe atarsan slow atar mantrayla kullanınca faydasını bilmiyorum yalan söylemiyim E skilli absord verir mantrayla birlikte absord verdiğin adamın veya minionun geniş bir alanına güzel damage verir sonadan tek bir olumsuz yanı var o da stundır ama + sı dolu Tabi bu benim fikrim
Metagame e pek uygun olmadığını düşünmekteyim.Mesela bot lane ad carry+support olmasada bruiser + support olsa en tercih edilen support olurdu büyük ihtimalle , wukong atlardı , ona shield verdiğinde herkese damage gelirdi vs.Ranged ad carryler için daha iyi supportlar olduğunu düşünüyorum , janna , sona gibi.
Rune olarak kırmızılar mpen diğerleri flat ap olarak seçiyorum runelarımı. Build olarakda Doran rings > ionian boots > RoA > Frozen Heart ve Abyssal ( Karşıdaki AD veya APlerin gücüne göre işte bitanesini önce kasıyorum) > Rabandon > Banshee
Ultisi şöyle: Q normalde damage vuruyor. Ultiye basıp Q atınca ekstra damage artı bizim takımı healliyor W normalde slow veya ms veriyor. Ultiye basıp W atınca double effect olarak hız veriyor yada hızını alıyor. ( Ayrıca o ipin geçtiği yerdeki düşmanlarada damage vuruyor.) E normalde kalkan veriyor. Ultiye basıp E atınca kalkan attığın kişinin etrafına magic damage vuruyor.
Yani tüm skilleri damage olan ister AP ister Support oynanabilecek, pasivide missing healte göre artan ap ile dayanıklı bir hero.
quote:
Orijinalden alıntı: wR
Rune olarak kırmızılar mpen diğerleri flat ap olarak seçiyorum runelarımı. Build olarakda Doran rings > ionian boots > RoA > Frozen Heart ve Abyssal ( Karşıdaki AD veya APlerin gücüne göre işte bitanesini önce kasıyorum) > Rabandon > Banshee
Ultisi şöyle: Q normalde damage vuruyor. Ultiye basıp Q atınca ekstra damage artı bizim takımı healliyor W normalde slow veya ms veriyor. Ultiye basıp W atınca double effect olarak hız veriyor yada hızını alıyor. ( Ayrıca o ipin geçtiği yerdeki düşmanlarada damage vuruyor.) E normalde kalkan veriyor. Ultiye basıp E atınca kalkan attığın kişinin etrafına magic damage vuruyor.
Yani tüm skilleri damage olan ister AP ister Support oynanabilecek, pasivide missing healte göre artan ap ile dayanıklı bir hero.
Daha başarılı ama bence yine de tercih edilebilir ayrıca rankedde sona ya alınır ya banlanır yedekte karmanın olmasıçok iyi olur
bütün skilleri hep defansif hem de ofansif, Lich bane'in çok iyi gittiği, güzel bir ablamız. Pasifi early game de op. Karma'yı support olarak oynama, ap carry olarak oyna. Zaten oyun başı çok güçlü, şu ana kadar sadece malzahara karşı kötü oynamıştım o kadar.
R+Q verilen hasarı attırmaz mevcut hasara ek olarak heal yapar. Support da oynansa Carry olarak da oynansa, adamın dibine girileceği için tanky mage olarak kasılmalı bence. Bir Rod veya Rylai alınmalı kesinlikle.