|
Lpg ile 100 km de 13 lt şehir içi normal midir ?
-
-
-
Yazın klima devamlı açık, şehir içi kullanımda normal. -
benzin verisi şehir içi 8.5 LT. LPG'de biraz daha fazla LT yakacağı için yaklaşık 10 LT gibi sonuç çıkar. kullanıma bağlı olarak ve dur kalkları baz alırsak, klima da açıksa; 13 LT normal. agresif kullanım varsa işin içinde daha da normal.
-
Sanırım araç Egea. Bende otomatik e torq almayı düşünüyorum da. Nasıl araç memnun musunuz?
Çekişi gidişi şanzumanı nasıldır ?
Yakıt ş.içi ş.dışı nedir ?
Motorla şanzumanla ilgili sorun yaşadınız mı ?
Yağ yakma eksiltme gibi sorunları var mı ?
-
bendeki gibi süper kısa mesafelerde çalıştırıp kapatıyorsan normal.16km ortalama hız 1.4t otomatik astra 12 litre yakıyordu kışın benzin.
-
O arac o kadar yakar normal -
Hocam hiçbir sorunu yok
Ama atik değil
Sakin kullanım yapan kişi aracı yani -
Hocam ben agrasif kullanmıyorum
Babam s içi aşırı sakin
Şehirler arası aşırı hızlı:)
Yakıtı normal gibi ya etorq çok yakan bir motor zaten -
play.google.comFuelio: gas log, costs, car management, GPS routes - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.kajda.fuelio
13 de görüyorum 8 de ortalaması 10.5 lpg 0.5 benzin
Bunu 20.000 km sonunda söylüyorum ki sizinki de normaldir.
-
bana fazla geldi. 56 kuruş yakıyor demek oluyor kilometrede. -
çok dur kalka girdiysen normal mesela bir saat dur kalkda geçtiyse normal yoksa değil
-
9-10 Lt gayet normal soğuk ve sürekli kırmızı da bekleyip araç çalıştı ise klima vs acık olabiliyor malum. Şehirlerarası 6-7 lt ye kadar iner. -
Sıkışık trafik yoksa kullanımında bir problem var bence.
13 litre lpg demek 10 litre üstü benzin tüketimine denk diye düşünürsek biraz çok bence bir gözden geçir kullanımını.
-
Hocam aracımın motoru zaten çok yakan bir motor etorq çok yakıyor
Hep trafikte kullanıyorum ayriyetten İstanbul'da gece hariç trafiksiz yol yok -
Trafikte lpg li araba yakar siz bakmayin benzin üretiyor bizim arac diyen tsi ci tayfaya s70 t5 azicik gazlayinca 20 litre LPG yakiyor benzinde 14-15 litre yakiyor ayni gazlamayla -
Yazın klima full açık halde fan seviyesi en yüksekten 1 seviye aşağıda devamlı şehir içi kullanımda 16 lt. lpg tüketiyor aracım. Bunda ara sıra araç park halindeyken çalışır halde ve kliması aynen açık halde tutmamın da bir miktar etkisi var. Malum yaz sıcağı, dışarıda beklemem gerekiyorsa arabanın içinde klimada bekliyorum örneğin. 13 litre şehir içi klima açık halde kullanım için gayet normal. -
normal
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X