Şimdi Ara

Karmaşık Sayılar ve Trigonometri Müfredattan Çıkarıldı Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fem Simetrinin temmuz 2016 basımlarında ;karmaşık sayılar ve trigonometri hem lys kitaplarından hem ygs kitaplarından çıkarılmış. ?

• mathsphysics M kullanıcısına yanıt
    karmaşık sayının kutupsal gösterimi kalktı sadece cisli kısım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelebek97

karmaşık sayının kutupsal gösterimi kalktı sadece cisli kısım

Bende internetten öyle okumuştum ama simetrinin ne ygs sinde var ne lys sinde var . karmaşığı tamamıyle yok etmişler. Bir de kitabın başında ; yeni müfredata göre yenilendiğini özellikle belirtmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathsphysics -- 22 Ağustos 2016; 12:50:57 >
  • Trigonometrinin bir bölümü geometriye aktarıldı diye biliyorum
  • karmaşık sayılarin kalan kısmı sanırım 2. dereceden denklemlerin içerisinde bulunuyor. Trigonometri kaldırılmadi, geometriye alındı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar ; karmaşık sayıları 2. dereceden denklemlerin içine koymuşlar ama bayağı bir kısalmış konu ,basit kısımları var. Müstakil bir konu değil artık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingreymane

karmaşık sayılarin kalan kısmı sanırım 2. dereceden denklemlerin içerisinde bulunuyor. Trigonometri kaldırılmadi, geometriye alındı

Ben de simetrinin Ygs geometrisi var yeni baskı. Trigonometri 1 var ; o da trigonometrinin başlangıç kısmı . Baya bir kısa alınmış kitapta . Acaba trigonometrinin geri kalan asıl kısmı Lys Geometriye mi alınmış ? Elimde yeni Lys Geometri olmadıgı için bakamıyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Geri kalan trigo 2-3-4 de var müfredatta. Sen tamamına çalış da ister geo ister matta çıksın. İşini şansa bırakma.
  • türev integral sorularındaki trigonometri ne olacak peki?

• Ne boktan sistem yapmışlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukylm34

Geri kalan trigo 2-3-4 de var müfredatta. Sen tamamına çalış da ister geo ister matta çıksın. İşini şansa bırakma.

bir şey anlamadım bu işten ;şu anda meb kitaplarında trigo 2- 3-4 var mı ? Çünkü simetride olmadıgı gibi ;http://www.universitego.com/ygs-lys-konulari/ gibi sitelerde de yok .
    Bak dostum ben sana şöyle izah edeyim Geometri olarak 9. sınıfta üçgenlerin içinde trigonun sin cos tan cot kısımları var istersen 2013-2014 meb 9. sınıf mat kitabı pdf olarak indirip bakabilirsin.Haliyle o konular trigo-1 olarak geçiyor ve geonun içinde olacak sanırsam.11. sınıfta ise trigonun tamamını işledik o da matematik kısmında olur çünkü trigo kapsamlı bir konu ve birden fazla soru çıkıyor. Ben 12'ye geçtim ve bu yıl bizim 4 yıl boyunca işlediğimiz kitaplardan sorucaklar. 2013-2014 eğitim öğretim döneminden başlayarak sırayla indir pdfleri ordan konulara bak. En iyi ve en doğru bilgiyi öyle elde edebilirsin. Kolay gelsin.
  • guncel trigonometri hala muamma ; trigo2-3-4 ..i.
  • Trigonometri 1 Ygs
    Trigonometri 2 Lys

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksizayı

Trigonometri 1 Ygs
    Trigonometri 2 Lys

öyle olması lazım da ; internetteki güncel konu dağılımlarına konulmamış sadece trigonometri 1 ygs geo da var. İkincisi bugün fem simetrinin yeni baskısını aldım temmuz 2016 ;kitapta trigonometri yok .
  • Hatalıdır herhalde yada eklememişler sınavda çıkacak

• elinde palme ya da başka kaynak lys mat olan varsa bakabilir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.