Bildirim
Karnem Kötü Mü?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hayat bilgisi kaç ? -
Sınıf? -
bana istedigim hediyeyi alacak olsalar çalışırdım ama...quote:
Orijinalden alıntı: ChevChelios34
hayat bilgisi kaç ? -
beyler :(http://forum.donanimhaber.com/m_59795584/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59795893quote:
Orijinalden alıntı: ChevChelios34
hayat bilgisi kaç ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Elsewiir
bana istedigim hediyeyi alacak olsalar çalışırdım ama...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06
ulan allaha dava açsa kazanır be böyle çocuğum olsa eldiven giyer eldivenle severim -
yazık be yazık.quote:
Orijinalden alıntı: Dx.Rai
quote:
ulan allaha dava açsa kazanır be böyle çocuğum olsa eldiven giyer eldivenle severim
-
quote:
quote:
ulan allaha dava açsa kazanır be böyle çocuğum olsa eldiven giyer eldivenle severim
ettiğin lafa dikkat etsen diyorum. -
Karnen kötümü ? Karnen gayet iyi.Lisede bu Notları mumla ararsın. -
quote:
quote:
Ayıp be ayıp. Utan. -
sosyal bilgisi nasıl 3...quote:
Orijinalden alıntı: Ferrari
Karnen kötümü ? Karnen gayet iyi.Lisede bu Notları mumla ararsın. -
sosyal bilgiler dediğine göre daha 8. sınıfa bile gelmemiş arkadaş söyle de pileysiteyşın alsınlar sanaquote:
Orijinalden alıntı: This Timequote:
quote:
ettiğin lafa dikkat etsen diyorum.
Alıntıları Göster
-
Ilkokulda notlarin böyleyse lisede sınıfta kalırsın kesin -
Ooo şakirtlerde gelmiş gelin mübarekler etli pilavla ayran varquote:
Orijinalden alıntı: Lord Nibbler
Ilkokulda notlarin böyleyse lisede sınıfta kalırsın kesin -
quote:
yok hocam müslümanım ama nasıl anlatıyım sürekli namaz kılmam cumaya bayram namazlarına giderim oruç tutarım bu kadar ama başkası beni eleştirmesin ben istediğim gibi davranmakta özgürüm . Sinirlendim çünkü ayıp be utan felan yazmışlar onlara ne buradan din öğretmenliği yapmadıkları kalmıştı oda oldu
Büyük biri olsa neyse küçük bir çocuğa söylenecek laf değil o. Dinle de hiç mi hiç alakam yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 19 Mayıs 2012; 19:21:10 > -
sosyal bilgiler ne la öyle ders mi var lisedequote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyenquote:
yok hocam müslümanım ama nasıl anlatıyım sürekli namaz kılmam cumaya bayram namazlarına giderim oruç tutarım bu kadar ama başkası beni eleştirmesin ben istediğim gibi davranmakta özgürüm . Sinirlendim çünkü ayıp be utan felan yazmışlar onlara ne buradan din öğretmenliği yapmadıkları kalmıştı oda oldu
Büyük biri olsa neyse küçük bir çocuğa söylenecek laf değil o. Dinle de hiç mi hiç alakam yok.
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli
Karnen kötümü ? Karnen gayet iyi.Lisede bu Notları mumla ararsın.
-
İlkokula göre karnende gerçekten çok kötü.bütün ilk ve orta okul boyunca toplamda en fazla 3 tane 4 üm var.gerisi her zaman 5 oldu.quote:
Orijinalden alıntı: Fikirist
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- işten ayrıldım ama sigorta aktif gözüküyor
- kola zero kilo aldırır mı
- 6.1 inç telefonlar
- diş teli lastikleri hayvan anlamları
- akts ve kredi farkı
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X