Şimdi Ara

Karnımı doyurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bekar evindeyim. Pratik yapılacak neler önerirsiniz.Bimden yuva pizza filan demeyin bimin pizzasını sevmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum

• yuva manti
    superfresh pizza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drgnsbrk -- 20 Aralık 2011; 16:28:50 >
  • mantı sevmiyorum hocam
  • fırın ekmeğinin arasına somun koy ye pampa
  • Ekmek arasii pogaca yap kardesim :)
  • bi sucuk al sonra 3 adet yumurta
    ilk önce sucukları doğra sonra kızart.Üstüne çok az sıvı yağ ekleyip 3 yumurta kır tuz ek yumurtanın sarısı hafif pişene kadar kısık ateşte beklet.Sonra ekmek+çay+ sucuklu yumurta keyfi şuan yiyorum
    Afiye tolsun
  • BİMden sucuk al dilimli olanlardan 3.95 TL 1 hafta gider, tost ve yumurta yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Niye yumurta yiyemiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Balık yemek
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Menemen

MALZEMELER

2 adet olgun domates (domatesler küçükse 3-4 adet de kullanabilirsiniz.)
    2-3 adet sivri biber
    2 adet yumurta
    2 yemek kaşığı tereyağı
    1 yemek kaşığı zeytinyağı
    Tuz

TARİF

Domateslerin kabuklarını soyup doğrayın. Biberleri halka halka doğrayın. Tereyağı ve zeytinyağını tavaya alın. Doğranmış biberleri alıp 1-2 dakika çevirin. Daha sonra doğranmış domatesleri ve tuzunu atıp ara sıra karıştırarak domatesler yumuşayıp suyunu hafif çekene kadar pişirin.

Domates suyunu çektikden sonra yumurtaları kırıp tavanın ağzını kapatın. Yumurtaları dilerseniz dağıtmadan dilerseniz de karıştırarak pişirebilirsiniz. Ama fazla pişirip çok kurutmamaya dikkat edin.
  • en ideal basıl ucuz

Karnımı doyurmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.