Bildirim
Karşı Taraf %100 Kusurlu Z.Sigorta ve Kasko Primlerini Etkiler Mi?
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam sizin kaskonuz bozulmadığı sürece primlerde artış olmaz. karşı taraf %100 kusurlu cıktığı halde kaskonuzda bozulma olduysa primlerde artış olabilir. -
Bu durumu ben de yaşadım,karşı taraf yan aynamı kırdı, %100 haksız çıktı, sigortası karşıladı, parça değişti vs. Şimdi merak ettiğim, sigorta yenileme tarihinde herkesin hasarsızlık indirimi adı altında aldığı indirimden ben de faydalanabilecek miyim ? Yani ben kazaya karışmış durumda mı olacağım ? Arkadaş da bunu soruyor sanırım. -
Evet tam olarak sorum o sekilde,9 senedir hasarsizlik indiriminden faydalaniyorum bu indirmden faydalanmaya devam edicebilcekmiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%100 haklı durumunda primleri etkilemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karşı tarafa tamamen suç veriliyorsa kaskonuzdan yaptırsanız bile o firmaya rücu edilir.Böylece sizin hasarsızlık indirimleriniz etkilenmemiş olur. -
etkileneceginiz tek sey hasarsızlıgınızdan bagımsız olarak gelecek yeni sigorta fiyatları..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X