Şimdi Ara

Karşılaştırma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • How I met your mother ile Two and a half men dizileri arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz sıkmadan kendini izletecek, güldürecek , genellikle esprileriyle değil de hareketleriyle güldürecek bir dizi arıyorum hangisini seçeyim ? Başka dizi varsa önerebilirisiniz

• up
  • HIMYM'i izle.
  • İkisi arasında karşılaştırma yapacaksam TAAHM > HIMYM derim.

Ancak ikisi de izlenmesi gereken dizilerden. Önerim ikisini de izlemen şeklinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 15 Haziran 2013; 16:38:49 >
  • Arrested Development
  • ikisi de komedi efektlerinden yürüyüp giden dizilerden bence ikisine de başlama bence zaten 10 bölümde bi güleceksin büyük ihtimal. community(ilk 3 bölümümü ne kötüydü sanırım diğerleri güzeldi) epsiodes, wilfred filan daha hoş diziler bence, gülme efektsiz gülemem diyosan izle onları ha bi kaç sene önce üsküdara giderken vardı ya aslında onu izlesen bunların hepsinden daha çok gülersin 13 bölümlük bi' şeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 15 Haziran 2013; 17:17:01 >
  • Two and a Half Men'i ne zaman izlesem gülmekten gözümden yaş gelir.Bende Two diyorum...
  • Bu kişiden kişiye değişir bana göre ise Two and a Half Men.
    Bu ve Prison Break ile başladım yabancı dizi hayatıma.
  • HIMYM 4.sezondan sonra sıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle two and a half men
  • Hareketleriye güldürecek bir dizi arıyorum diyosan modern family ikisinden de kat kat iyi tabi friends'i saymazsak
  • Shameless
  • Ben eskiden two and a half man izliyordum charlie sheen gittikten sonra izlemeyi bıraktım çünkü eski komikliğini yitirdi bana göre şu anda how ı met your mother izliyorum ikiside kaliteli komediler ikisini birden izle bana göre
  • Charlie Sheen gidene kadar TAAHM , sonra Communuty , HIMYM , Friend vs. vs.
  • Black Books'u izle.

• Himym, Tbbt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Shameless

İzledim Hocam çok beğenilen bir dizi felan deniliyordu ben pek beğenmedim açıkcası pek komik bir yere rastlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.