Şimdi Ara

Youtube yapılan yorumları görme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
56.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar youtube de videolara yapmış olduğum yorumları görebileceğim bir bölüm var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube Yorumlarınızı Görme: Adım Adım Bir Kılavuz

YouTube'da yaptığınız yorumları kolayca görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz. İşte bunu nasıl yapacağınıza dair adım adım bir kılavuz:

1. YouTube Hesabınıza Giriş Yapın: YouTube ana sayfasının sağ üst köşesindeki "Giriş Yap" düğmesine tıklayın ve Google hesabınızla giriş yapın.

2. Profil Symbolünüze Tıklayın: Giriş yaptıktan sonra ekranın sağ üst köşesindeki profil simgenize tıklayın.

3. "Yorumlar" Sekmesini Seçin: Açılır menüden "Yorumlar" sekmesini seçin.

4. Yorumlarınızı Görüntüleyin: Burada YouTube'da yaptığınız tüm yorumlar listelenecektir.

Ek Bilgiler:

• Yorumlarınızı tarihe, kanala veya anahtar kelimelere göre filtreleyebilirsiniz.
    • Beğendiğiniz veya beğenmediğiniz yorumları bu listeden yönetebilirsiniz.
    • Yorumlarınızı silmek veya düzenlemek için fare imlecini yorumun üzerine getirin ve görünen üç nokta simgesine tıklayın.
    • Yalnızca kendi yorumlarınızı görebilirsiniz, başka kullanıcıların yorumlarına erişemezsiniz.

Bu kılavuzu takip ederek, YouTube'da yaptığınız yorumları hızlı ve kolay bir şekilde görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • Evet bunu ben de son derece merak ediyorum, deli gibi kurcaladım youtube kanalımı fakat böyle bir ayar vs bulamadım ve yaptığım yorumları da bir nedenden dolayı takip etmek gibi bir ihtiyaç çıktı ortaya, nasıl olacak bilemiyorum
  • bende çok aradım ama bulamadım. cevap verende yok. belki de yok öyle birşey. olmadı artık her yorum yaptığım videoyu beğeneceğim ya da beğenmeyeceğim. o şekilde takip edebilirim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harflour

bende çok aradım ama bulamadım. cevap verende yok. belki de yok öyle birşey. olmadı artık her yorum yaptığım videoyu beğeneceğim ya da beğenmeyeceğim. o şekilde takip edebilirim sanırım.

gene edemezsiniz hocam, o yorum 2 gün sonra nerede olduğu belirsiz bir yorum haline geliyor, çok sık yorum yapılıyor youtubeda biliyorsunuz, üstüne yüzlerce yorum ekleniyor kendi yorumunuzun dolayısıyla beğendiğiniz videoyu tıklayıp yorumlara baktığınızda sizin yorum en az 2 sayfa geride kalmış oluyor. Özetle ararken yamultuyor adamı Mutlaka yapılan yorumları görmek için bir şey vardır ama çözemedim

• Belki de yoktur. Youtube ye mail mi atsak :D
  • yok galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yorumları görme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ve son gelişme, artık yapılan yorumlara verilen cevaplar da görünmüyor :s Youtube yeni görünümüne geçtikten sonra önceden bizim yaptığımız yorumlara verilen cevapların ana sayfamızda görünmesi olayı da kalkmış ya da ben bulamadım Hiç olmazsa solda bildirim olarak yeni mesaj ibaresi beliriyordu önceden, biz de tıklayıp görüyorduk ki biri bizim yorumumuza cevap vermiş..Şimdi o da yok ancak abone olduysanız e-posta yoluyla bildiriliyor şu şahıs sizin yaptığınız yoruma cevap vermiş şeklinde. O da her an postaları kontrol etme olanağımız varsa tabi..Ne yaptın Youtube ya?

• Arkadaşlar size yardımcı olayım. Artık yapılan yorumlar kanalınızda yorumlar yerine gelen kutusu içerisinde saklanıyor. Kullanıcıdan gelen mesajlar kişisel ileti, yapılan yorumlara yazılan cevaplarsa gelen kutusu olarak konumlandırılmış. Şu şekilde ; Üyeliğinize tıklayın sonra gelen kutusuna tıklayın ardından sol tarafa bakın orda" yorumlar" yazan yerde ve "gelen kutusu" yazan yerde yorumlarınızı görebilirisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: waeder

Arkadaşlar size yardımcı olayım. Artık yapılan yorumlar kanalınızda yorumlar yerine gelen kutusu içerisinde saklanıyor. Kullanıcıdan gelen mesajlar kişisel ileti, yapılan yorumlara yazılan cevaplarsa gelen kutusu olarak konumlandırılmış. Şu şekilde ; Üyeliğinize tıklayın sonra gelen kutusuna tıklayın ardından sol tarafa bakın orda" yorumlar" yazan yerde ve "gelen kutusu" yazan yerde yorumlarınızı görebilirisiniz

gelen kutusu nerede ben göremedim
  • ++++++++++++++++++++++++++999
    nereden buluyoruz aydınlatın bizi
    yardımcı olun beyler bayanlar insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrates099 -- 1 Mart 2013; 18:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waeder

Arkadaşlar size yardımcı olayım. Artık yapılan yorumlar kanalınızda yorumlar yerine gelen kutusu içerisinde saklanıyor. Kullanıcıdan gelen mesajlar kişisel ileti, yapılan yorumlara yazılan cevaplarsa gelen kutusu olarak konumlandırılmış. Şu şekilde ; Üyeliğinize tıklayın sonra gelen kutusuna tıklayın ardından sol tarafa bakın orda" yorumlar" yazan yerde ve "gelen kutusu" yazan yerde yorumlarınızı görebilirisiniz

teşekkürler
  • gelen kutusu nerde_
  • Gelen kutusunun yerini yazaydınız iyiydi :)
  • kısaca
    https://www.youtube.com/inbox

uzun yoldan:
    sağ üstte resminizin yanındaki ok'a tıklayıp menüden "kanalım"> yine sağ üstte "Analytics"> Sol kenarda aşağıya doğru "Gelen Kutusu"

Ama burdan sadece yorumlarınıza yazılan cevaplar görünüyo. Yaptığım yorumları nerden görebilirim asıl soru o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrekOnur

kısaca
    https://www.youtube.com/inbox

uzun yoldan:
    sağ üstte resminizin yanındaki ok'a tıklayıp menüden "kanalım"> yine sağ üstte "Analytics"> Sol kenarda aşağıya doğru "Gelen Kutusu"

Ama burdan sadece yorumlarınıza yazılan cevaplar görünüyo. Yaptığım yorumları nerden görebilirim asıl soru o.

üst taraftan profile tıklayın ondan sonra oradan "kanalım"a girin. yorumları göreceksiniz :)

sağol bu arada. ne zamandır bulamamıştım yazılan cevapları görmeyi.

• Arkadaşlar youtube a girdiğiniz zaman arama bölümünün sa kısmaında video yükle kısmı var video yükle kısmının sağındaki işarete tıklayın orada hesap özeti var tıkladığınızda sol tarafta gelen kutusunu göreceksiniz.
  • youtube.com/inbox
    yazın çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivingForNothing

youtube.com/inbox
    yazın çıkar

teşekkürler LivingForNothing çok detaylı bi şekilde çıkıyor adamın dibisin.
  • ben bulamadım yardımcı olabilecek biri var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.