Şimdi Ara

Karşılıklı yada aynı takımda olarak online oynayabileceğimiz oyunlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ps4 sahibiyim ama özellikleriyle ilgili çok fazla bilgim yok. ps4 ümü tam anlamıyla kullanmak ve özelliklerinden faydalanmak istiyorum.

arkadaş çevremde de pek ps4 olmadığı için karşılıklı neler yapılır deneme fırsatım hiç olmadı. 1 hafta falan kadar önce arkadaşım ps4 aldı, ilk öncelikle onunla psn kardeşliği yapıp birbirimizin hesabını kendi makinelerimizde ana hesap yapıp psn den aldığımız oyunları oynamayı düşünüyoruz.

asıl merak ettiğim online olarak hangi oyunları karşılıklı yada aynı takımda olup oynayabiliriz. (pes - fifa hariç) örneğin bf4 ü kulaklı ve mikrofonla konuşarak oynayabilirmiyiz. yine aynı şekilde hangi oyunları bu şekilde sesli chat yaparak oynayabiliriz.

bu arada benim gibi deneyemeyenler falan versa birbirimizi ekleyip denemeler yapabiliriz. malesef sadece 1 arkadaşım var arkadaş listemde

eklemek isteyenler için kullanıcı adım: bdurmus

ekledikten sonra haber verirseniz kontrol edip kabul ederim.

• Gta,farcry 4,destiny,driveclub,nfs vs.. multiplayer olan co-op görevler olan bütün oyunları oynarsınız, iyi eğlenceler.

Psn: Jawasra ,

Ama uzun zamandır girmiyorum nezaman girerim belli olmaz yinede yazayım dedim.
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Tabiki de rainbow six siege alin pisman olmazsiniz!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap veren arkadaşlara teşekküre ederim.

birde bişey merak ediyorum aynı ekranda split screen co-op oynayacağım oyunlar hangileridir. lg 3d tv var dual play gözlüğü de var ama deneyeceğim oyun bulamadım. dual play gözlüğü bilmeyenler için anlatayım. normalde aynı ekranda 2 kişi oynarken ekranı 2ye böler. tv ve gözlüğün özelliği ile tam ekran da 2 kişi farklı gözlükleri taktığında sadece kendi ekranını görüyor. aynı ekranda 2 farklı görüntü yani.

eskiden ps3 zamanı call of duty de split screen modu vardı ama şu an pek bi oyunda yok sanırım. mesela bende bf4 var nfs rivals var ama bunlarda bu özellik yok bildiğim kadarıyla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

cevap veren arkadaşlara teşekküre ederim.

birde bişey merak ediyorum aynı ekranda split screen co-op oynayacağım oyunlar hangileridir. lg 3d tv var dual play gözlüğü de var ama deneyeceğim oyun bulamadım. dual play gözlüğü bilmeyenler için anlatayım. normalde aynı ekranda 2 kişi oynarken ekranı 2ye böler. tv ve gözlüğün özelliği ile tam ekran da 2 kişi farklı gözlükleri taktığında sadece kendi ekranını görüyor. aynı ekranda 2 farklı görüntü yani.

eskiden ps3 zamanı call of duty de split screen modu vardı ama şu an pek bi oyunda yok sanırım. mesela bende bf4 var nfs rivals var ama bunlarda bu özellik yok bildiğim kadarıyla?

Hocam o suanda en iyi battlefrontta var diye biliyorum.
    Ayrica gta ile başlayin pisman olmazsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• DIFF3RENT kullanıcısına yanıt
    Cok saol, gta nin indirime girmesini bekliyorum pan de. Gecenlerde girmisti ama kacirdim 119 olmustu su an 189z indirime girer girmez alicam heralde.

Diger dediginiz oyunuda bi inceliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.