Şimdi Ara

Karşılıksız sevdadan kurtulma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 6-7 aydır bir kızı seviyorum. Ama kızın bana karşı tavrı soğuk. Konuştuğum zaman sanki "bir an önce sussada bitse şu konuşma" dercesine bir tavır seziyorum. Bu aşktan kurtulmanın yollarını deniyorum, fakat yetersi kalıyor. Neler yapmamı önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onu görüp, duymaman gerekiyor

gözden uzak olan, gönülden de ırak olur... sözü gerçek

okulda aynı sınıftaysan sabredeceksin
  • Aynı sınıfta değiliz hocam. Hatta aynı semtte bile oturmuyoruz. Farklı semtlerdeyiz fakat artık acı çemekten sıkıldım. İlk zamanlara göre daha iyiyim şuan. Yinede aklıma gelince kalbimde bir sızı hissediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzbeyyy

Aynı sınıfta değiliz hocam. Hatta aynı semtte bile oturmuyoruz. Farklı semtlerdeyiz fakat artık acı çemekten sıkıldım. İlk zamanlara göre daha iyiyim şuan. Yinede aklıma gelince kalbimde bir sızı hissediyorum.

sıkma tatlı canını okşa patlıcanını

değmez yarın (yaş ilerleyince) aklına gelir gülersin bu hallerine
  • İşte hocam onu bildiğim halde yaşıyorum bunları o bana garip geliyor.

• quote:

İşte hocam onu bildiğim halde yaşıyorum bunları o bana garip geliyor.

yeni bir çivi bulmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

yeni bir çivi bulmalısın

Yok öyle bir çivi başka...Gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

quote:

yeni bir çivi bulmalısın

Yok öyle bir çivi başka...Gerçekten.

Hiçbir çivi onun gibi olamıyor nedense
  • quote:

İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 6-7 aydır bir kızı seviyorum. Ama kızın bana karşı tavrı soğuk. Konuştuğum zaman sanki "bir an önce sussada bitse şu konuşma" dercesine bir tavır seziyorum. Bu aşktan kurtulmanın yollarını deniyorum, fakat yetersi kalıyor. Neler yapmamı önerirsiniz?

Oğuz bey ve takımdaşım seni sevmeyen bir kızdan medet umma ve kıza ciddi ciddi ( BENİ SEVİYORMUSUN ? ) diye sor aldırma herkesin bir nasibi vardır
  • quote:

İyi günler arkadaşlar. Yaklaşık 6-7 aydır bir kızı seviyorum. Ama kızın bana karşı tavrı soğuk. Konuştuğum zaman sanki "bir an önce sussada bitse şu konuşma" dercesine bir tavır seziyorum. Bu aşktan kurtulmanın yollarını deniyorum, fakat yetersi kalıyor. Neler yapmamı önerirsiniz?

Kardeş kontörün varsa özelden tlf vereyim açarsın bana dinlerim seni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Oğuz bey ve takımdaşım seni sevmeyen bir kızdan medet umma ve kıza ciddi ciddi ( BENİ SEVİYORMUSUN ? ) diye sor aldırma herkesin bir nasibi vardır

Hocam medet ummuyorum zatende,ama bilmiyorum çok garip geliyor. Sanki nereye baksam onu görüyorum.
  • Bir şekilde unutulmaz unutmak çözümde değil tek yolu daha büyük bir acı yaşamak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.