Şimdi Ara

KART İCERDE KALDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi aksamlar 2003 model laguna 2 aracım var az once dalgınlıkla orta konsoldan kapıları kilitleyip kartı icede unuttum yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim !

• Sen dışarıdaysan ve kart içerideyse kapıyı, dolıyısı ile kilidi bir şekilde açmışsın demektir. Sürücü kapısının kilitsiz olmaı gerekir. Sen çıktıktan sonra otomatik olarak süper kilitleme moduna geçti ise yedek anahtarı kullanman gerekecek. Yedek anahtar yoksa bir anahtarcı şoför kapısını manuel açabilir sanıyorum. Bu şekilde de çözüm bulamazsanız servise müracaat ediniz, dizüstü blgisayara gelip hallederler sanıyorum. Geçmiş olsun.
  • Pcden girmek için aracın içinde olmaları gerekmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Pcden girmek için aracın içinde olmaları gerekmiyor mu?

Kart içerideyken kapıların kilitlenmesi kartın arızasına işarettir. Mekanik olarak -sürücü kapısında ayrıca normal anahtar tertibatı vardır- sürücü kapısı açılır, aracın çalıştırılması için varsa kart arızasının giderilmesi gerekir.
    Bazı oto anahtarcıları da bu işi yapabilmekte, kart arızalarını tamir edebilmektedirler.Kart içerideyken aracın süper kilitleme yapmasını bir arıza işareti olarak düşünüyorum. Normalde kart içerideyken aracın kilitlenmemesi gerekir. Kilitlendi ise ya ikinci kart kullanılmıştır, ya daBu durumda iş servise düşüyor, kapı dışarıdan açılsa bile arıza söz konusu ise aracın bütün kodlarına ulaşmak gerekebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 tane ekran kartı var ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.