Şimdi Ara

Kart icra Süreci Baştan Sona (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
25
Favori
45.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi de hocam bu çok saçma değil mi? Vatandaş borcunu nasıl kapatıyor onu anlamadım, öde öde bitmez.

Bir nevi düşene bir tekme de mevcut sistem vuruyor!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kalomny K kullanıcısına yanıt

Benim eski adresime de mahkeme kararı olmadan gitmişler. Büyük ihtimalle tespit için mahkeme kararı gerekmiyor bundan faydalanıp gidiyorlar. Çünkü uyapta herhangi bir mahkeme kararı gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allisone1 A kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun. Şimdi bende olduğu gibi bir defa daha gelmek isterlerse yeniden harç yatırmaları gerekiyor ona dikkat edin. avukat talep eder ve Harç yatırılır ise gelinir. Yoksa gelinmez

• kalomny K kullanıcısına yanıt

hocam uyap'da dosyalar kısmında hukuk bölümünü kontrol edin bakalım değişik iş dosyası diye birşey var mı. Bu mahkeme kararı aldırmak için açılan davadır. Eğer yoksa da dedikleri için tesbit için gelmişlerdir ancak ister ''tesbit'' olsun ister ''haciz'' olsun uygulanacak prosedür aynı. Sakin kalarak en güzelini yapmışsınız bu durumda vakur durmak en doğrusu.

• Yapılandırılmış kredi borcuna hesap kat ihtarnamesi geldi 1 hafta süre tanımışlar borcun tamamı için internet bankacılığından girdiğimde taksitlerin bozulmadığını görüyorum yapılandırmanın devam etmesi mümkün olur mu ?

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, uyap'a neredeyse her gün bakıyorum borçtan dolayı hukuk bölümünde hiç bir dosya yok.

Dedikleri gibi ''tespit'' amaçlı geldiler, ben zaten kendilerine ''bana hakim onaylı mahkeme belgenizi gösterir misiniz'' dediğimde ''biz sadece tespit amaçlı geldik'' dedikler.

Büyük ihtimalle göz korkutmak amaçlı geldiler, bunun farkındayım. Bu gibi durumlarda sakinliğimizi korumamız lazım.

Zaten 5 dakika bile sürdü sürmedi, hiç bir şey imzalatmadan gittiler.

• borcunuz kaç gün gecikmedeydi? genelde 45. günden sonra ihtarname yollarlar.

@kalomny hakim kararı alınsa da prosedür aynı hocam tutanak tutulup gidiliyor herkes aynı şeyi söylüyor abi 5 dk geldiler gittiler kargocu gibi. Kesinlikle sükuneti korumak en doğrusu sonuçta karşı taraf da işini yapıyor. Lisan-ı münasip'le yaklaşırsak problem yaşamayız

• Bugün bi cep numaras aradı ı ben de telefon bekliyordum açmış bulundum ama hukuk bürosuymuş. Ödeme gücüm olmadığını söyledim güzel güzel anlattım. Kadın da icra işlemleri başlayacak icra memurları teyit için ailenizi arayabilir dedi. 😅 Ben de bunun suç olduğunu şikayetçi olabileceğimi söyledim. Sonra siz istemezseniz aramazlar not düşerim buraya dedi. Ben de bu bir seçenek değil bas baya suç olur dedim. Ben bilgi veriyorum ister dinleyin ister dinlemeyin dedi kapattık. 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allisone1 -- 21 Nisan 2025; 20:23:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam ödenmeyen gün sayısı 76, taksit sayısı 3, ihtarnamade borç muaccel hale geldi 7 gün içinde borcun tamamını ödemeniz gerekiyor yazıyor gecikmiş taksitleri ödesem yeniden devam edemez miyim bu durumda ?

he gülüm he afedersiniz :) siz haricinde 3. bir kişiyi aradıkları anda elinize güzel koz verirler..direkt şikayetçi olursunuz sağlam para cezası alırlar..isterlerse arayabilirler..özür maaiyetinde şikayetinizi geri çekmeniz karşılığında borcunuzu kapatmaya kadar gider mevzu

Bide komik olan hukuk bürosundan ararlar demiyor icra memurlarını da katıyor işin içine 🤣
    Öyle bir şey denk geleceğini sanmıyorum ama öyle bir şey olsa sonuna kadar uğraşırdım 😅

• gecikmedeki taksitleri öderseniz süre sıfırlanır devam edersiniz tabi.

@allisone1 bunların hepsi teknik taktik aman ailemi aramasınlar diye korku verip borcu ödetecekler akılları sıra az ... değiller valla..

• Arkadaşlar ben 1 yıl önce boşandım ve yalnız yaşıyorum

boşandıkdan sonra kısa süre babamlarla kalmıştım.Şu anki adresim mernis adresi olarak güncel ama illaki eski eşimin evine yada babamın evine gitme ihtimalleri var o durumda sadece burada yaşamıyor güncel adresi neresi ise oraya gidin demeleri yeterlimi

bunun için bir şey falan imzalatmaya kalkmıyorlar değilmi?

yani kapıya geldiklerinde artık burada yaşamıyor niye buraya geldinizki deyip kapıdan içeri sokmadan ve hiç bir şeye imza atmadan yollayabilirlermi gelen kişileri yoksa gelen avukatlar laftan anlamayıp ısrarcı olup tatsızlık çıkarırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipahi52 -- 21 Nisan 2025; 23:0:22 >
  • sipahi52 S kullanıcısına yanıt
    Benim de eski adresime gitmişler içeri girdiklerini sanmıyorum ev sahibi kendi evi olduğunu vs iletmiş nerede yaşıyor bilmiyorum demiş tutanakta öyle yazıyordu. İmza da atmış ama belki mecbur değildir imza atmaya onu tam bilmiyorum

• sipahi52 S kullanıcısına yanıt

hır gür çıkaracak bir durum yok zaten hocam mantıken nüfusa kayıtlı adresinize gidilmesi gerekir. Yazı tura atıp x bir adrese gidiyorlarsa da sizi bulamama/ulaşamama durumunu da hesaba katacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 21 Nisan 2025; 23:54:47 >

hocam aslında yanlış adrese gitmeleri iyi olmuş buda demektir ki adrese bakıp gitmiyorlar işin yoğunlu diyelim.

imza atmaya zorunlu değil ama imza atmasına bir sakınca yok burda otuyrmadığına dair imza ile teyit etmiş oluyor

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

hocam ssitem zaten şaçma

icralık olan için hiç ödemeyecek olan hariç diğerlerini de çıkmaza sokuyor böyle olunca sistem .

kimin umurunda düştün mü eş sevdiklerin baştan seni vururlar .

bu yuzden düşenin dostu yok diyebilirim. kendi adıma diyelim.

• RUH-AN-İ kullanıcısına yanıt

Anlamadığım nokta, bu insanlar borçlarını nasıl ve ne kadar sürede kapatıyorlar! 1 yılda ödenecek borç atıyorum 2,3 yılda bitiyor o zaman. Allah herkesin yardımcısı olsun, sıkıntılı durumlar.

• Merhaba arkadaşlar. Ben maaş haczi istediğim için telefon açmıyordum. Bu sabah kuzenimi arayıp benim ismimi vermişler, kuzenim de yanlış numara demiş.

Nereye şikayet edeceğim bunları?

• DiskoKralı D kullanıcısına yanıt

kuzeniniz arama ekran görüntülerini silmesin. ekran görüntüleri ile birlikte cimer'den şikayet kaydı oluşturun. kvkk,bddk ve adalet bakanlığına büro adı vererek detaylıca şikayetinizi yazın gönderin..gerisini onlar düşünsün..kvkk ihlali yapılmış..cezası var

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.