Şimdi Ara

Kart icra Süreci Baştan Sona (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
25
Favori
45.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Numarayı geri aradım bankanın tahsilat merkezi anonsu duydum hocam büro değil. Yine de farketmez de işte. Bugün yazayım hepsine ekran görüntüsü aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DiskoKralı D kullanıcısına yanıt

selam hocam onlar sana ulaşmadık diye aramışlar borcu var diye aramamışlar . eğer sizin kimlik bilgileri borç bilgilerini paylaşmışlarsa o ayrı bır durum

bu yuzden çokta üstüne düşecek bir durum yok derim.

siz daha iyi bilirsiniz.

bankalar ulaşmadıklarında

önemli olan sizin borç bilgielri paylaşmamış olmaları .

bir defa aramışlar bir daha da aramazlar .

bu yuzden bir defa için şikaket yerleri için zaman kaybıdır .

dava özet son kısmı okumakta fayda var

“Bankaya olan borcundan dolayı ilgili kişinin yakınına Bankanın sözleşmeli avukatı tarafından ilgili kişinin borç bilgisinin iletilmesi” hakkında Kişisel Verileri Koruma Kurulunun 09/02/2021 tarihli ve 2021/115 sayılı Karar Özeti

Karar Tarihi:09/02/2021Karar No:2021/115Konu Özeti:Bankaya olan borcundan dolayı ilgili kişinin yakınına, Bankanın sözleşmeli avukatı tarafından ilgili kişinin borç bilgisinin iletilmesi

• Banka tarafından ilgili kişinin kız kardeşinin cep telefonu numarasının Yasal Takip Sistemine kaydedilmesi işleminin ilgili kişinin açık rızasının alınması şartına dayanılarak yapılmadığı anlaşıldığından söz konusu kişisel verinin elde edilmesinin Kanunun 5 inci maddesine aykırı olduğu; diğer taraftan Bankanın söz konusu kişisel veriyi elde etmesinin akabinde kendi bünyesinde oluşturduğu Yasal Takip Sisteminde yer alan ilgili kişinin kişisel verileri haricinde kız kardeşinin telefon numarasını Avukat ile paylaşmasının hukuka aykırı olduğu değerlendirilmekte olup, bu durumun Kanunun 12 nci maddesinin (1) numaralı fıkrasının (a) bendine aykırılık teşkil ettiği kanaatine varıldığından Banka hakkında Kanunun 18 inci maddesinin (1) numaralı fıkrasının (b) bendi uyarınca 175.000 TL idari para cezası uygulanmasına,
    • Avukatın söz konusu Yasal Takip Sisteminde “diğer telefonu” olarak kayıtlı olan telefon numarasının ilgili kişinin kız kardeşinin telefon numarası olup olmadığını ilk anda bilecek durumda olmadığı, zira sistemde bu telefon numarasının ilgili kişi haricinde kime ait olduğunun belirtilmediği, ilgili kişinin kız kardeşine sırasıyla 01.07.2019, 18.09.2019, 19.09.2020 ve 13.11.2019 tarihinde SMS’ler gönderildiği, 21.11.2019 tarihinde otomatik aramanın gittiği ve ilk otomatik arama sonrasında numaranın ilgili kişiye ait olmadığının anlaşıldığı ve veri sorumlusuna konu hakkında bilgi ve¬rilerek numaranın kayıtlardan çıkarıldığı dikkate alındığında avukat hakkında yapılacak bir işlem olmadığına

karar verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUH-AN-İ -- 25 Nisan 2025; 14:3:10 >

• DiskoKralı D kullanıcısına yanıt

Her ne sebeple olursa olsun siz haricinde kimseyi arayamazlar. Numara size ait ise amenna ama kuzeniniz üzerine kayıtlı ise geçmiş olsun. Kvkk ihlali yapmışlar. Şikayetçi olun direkt.

• vakıf banka bize yazın kısmından yazmıştım böyle yazmışlar

Sayin XXXX, 8947883 numarali basvurunuz incelenmistir. Risk politikalarimiz geregi, Bankamiz ve/ve ya diger banka yasal takip ya da aksama surecleri varsa veya devam ediyorsa kartiniz kullanima kapatilabilir. Saygilarimizla VakifBank. MERSIS: 0922003497000017 B002

yani 6 senedir hiç vakıf kredi kartımı aksatmadım. geçen diğer bankalarda aksamada olmama rağmen kredi kartı limitimi 750 bin talep ettim hemen yaptılar. şuan limiti 50 bin lira. vakıfbank maaş bankam. seninle icralık olmuyoruz ki niye müşterini kaybediyorsun kredi kartını kapatarak? hadi ek hesabı kapattın diyelim anlarım da kredi kartını bırak bari

• Beni gene aradilar herhalde 10.kez aradılar akbanka ait hukuk bürosundan peşin ödeyin suanki borçtan 330 bin yüzde 30 40 bankaya ne kabul ettirebilirsek indirim yapalım diye, ama yok keşke olsa yok diyorum başka teklif yapıyorlar, zaten 4te birini kesiyorusunuz, sıkıldım gerçekten allah kimseyi icralık yapmasin

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer ödeme gücünüz yoksa hiç açmayın boşverin maaştan kessinler. Canınızı sıkarlar sadece engelleyin numaraları. Çok sık ararlarsa Akbanka şikayette bulunun. Avukatın biri 7 defa aradığı için kişinin huzurunu bozmak suçundan ceza almıştı mesela.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bankadan bankaya değişiyor belki de..iş bankası benim blokeleri kaldırmıştı ancak ben kep hesabım üzerinden dilekçe yazıp yolladım o biraz daha resmi ve hukuki dayanağı olan bir sistem..bu yüzden kanıt ile birlikte dilekçe yazınca ertesi gün açmışlardı.

@allisone1 beni artık hiç aramıyorlar aylardır arama almadım kendilerinden..onlar da ümidi kesti herhalde :) avukat kendi kendine işlemleri yapıyor. tekrar ev haczi istemişti en son. 2 hafta oldu gelen giden yok henüz..

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Beni de QNB avukatı hiç aramıyor ilkin çok hızlıydı ama duruldu. Ara sıra banka hesapları için yazı evrakı yüklüyor.

• allisone1 A kullanıcısına yanıt

sizin kaç ay olmuştu icraya verileli

Şubat ayında açılmıştı dosya

benim de ocakta açıldı aynı zaman diyebiliriz.

bende 1 kere banka haciz talebinde bulundu, bankalar da talebi reddedince bir daha yollamadı.

ara sıra üzerime araç varmı yokmu,adresimi ve sgk durumunu sorguluyor sadece

Benim de öyle sorguluyor hocam. Ek hesap kredi ve kredi kartı için 3 dosya var aynı avukatta birine 8 nisandan beri bi evrak yüklemedi. Diğerlerine ara sıra yüklüyor.

benim tek dosya hepsini birleştirdiler öyle verdiler. 10 nisan'da en son taşınır haciz talebi yaptı. O günden bu yana gelen giden olmadı henüz. zaten bir defa gelinmişti ben evde yoktum. şimdi bir daha gelinmesi için harç yatırması lazım

Sorgulamalar dosyada görünüyor mu

• Eri312345 E kullanıcısına yanıt

dosyada safahat bölümünde çıkıyor

Bende bi ev sattım ona büyük ihtimal tasarrufun iptali davası açacaklar kötü oldu fiyatı düşük gösterme dışında hiç bastiracagi taraf yok adam yabancı şahitler var ama bakalm

olabilir hocam icraya düşmeden 2 sene önceye kadar yapılan alım satımları bulup iptal ettirebiliyorlar.

Evet ancak 3. Kişi tanıdık değil allhtan iyi niyetli alıcının hakkını koruyor kanun şükür yoksa sorun olacak

aynen öyle akrabaya falan satılsa direkt iptal ettirirler onun dışında iyice kurcalamaları gerekiyor ama ondan da birşey çıkmaz

• işte bizi tek sıkıştıracakları yer 210 bin göstermesi tapunun ama yargıtay sahitler ile tapu dışında ödenen bedel de dikkate alınmalı diyor bedel düşük görünse bile ödemeler ıspatlanr

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.