inşallah hocam indirime gitmeleri bile birşey ama..yavaş yavaş ne koparırsak kar kafasına gelmeye başladılar.. |
Kart icra Süreci Baştan Sona (63. sayfa)

-
-
Bana da geliyor fırsat indirim damping yaptık sifir faiz ana para borcuna kapatıyoruz dosyanızı diye o da süre vermişler bu ay in 30 son diye üstüne üstlük 12 ay da taksit yaparız diyorlar 😁 imkan olsa kredi kartı bulup mu kapatirim, direk cash sayar kapatirim borç harç dan sonra kredi kartı kredi mi kullanirim ben artık borç edin harç edin icralık olmayin biz düştük siz düşmeyin eyyy arkadaşlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktan24 -- 30 Nisan 2025; 0:44:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Borcu borçla kapatarak bu noktaya geldik zaten bir daha aynı borcu karta taksitlendirip kapatır mıyım akıl karı değil valla. Keşke elde toplu para olsa da ödesek kurtulsak ama yok malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam konu genelinde yazdığınız mesajlardan anladığım kadarıyla bu durum size büyük bir hayat tecrübesi oldu. Bu borcu sıfırladığınızda yeniden bu tarz borçlara gireceğinizi zannetmiyorum ben hiç
-
Kredi kartı bile kullanmayı düşünmüyorum. Kullanırsam limitini maksimum 20 binde tutarım. Öbür türlü ipin ucu kaçmaya müsait her daim. Tek banka ile devam edeceğim diğerlerindeki hesapları kapatacağım. Allah o günleri gösterirse eğer niyetim bu yönde
İnşallah hocam
-
Merhaba arkadaşlar . 380.000 TL ile bende aranıza katılmış bulunmaktayım . Ödeme emri gelmiş 22 nisanda 7 günü geçmiş ben mal beyanında bulunmadım şehir dışında olduğum için . Üzerime kayıtlı hiçbirşey yok sigortalı çalışanım sadece . Başlığı sonuna kadar okudum . Yalnız anlamakta güçlük çekmeye başladım . Birkaç sorum olacak bana yardımcı olabilir misiniz?
380 kağatla biz sabah yüzümüzü yıkıyoruz hocam yine iyi azmış sizinki. Benim de 90 gün olmasına 3 gün kaldı. Size verilen cevapları takip edeyim. Mal beyanı içinde bugün yarın araştırma yapacağım vakit geldi
İnşallah sizin içinde en kısa sürede kurtulacağınız bir sıkıntı olur . Elden gelen bşrşey yok . 380 icraya giden kısmı sadece . Diğer kısmı duruyor bir gün bile gecikme olmadan ödemeye çalışıyorum . Korkum onlarında bu yüzden icraya düşmesi .
En kısa zamanda mal beyanında bulunmanızı tavsiye ederim hocam. Hakkınızda yakalama kararı çıkartılabilir sırf bu yüzden. Mobil imza alırsanız Uyaptan çok basit bir şekilde beyanda bulunabilirsiniz.
Bulundugunuz şehirdeki herhangi bir icra dairesine gidip mal beyanında bulunabilirsiniz onlar evragi gönderim veya sisteme isliyorlar ilan aynı şehirdeki icra dairesine gitmenize gerek yok extrem durumlar mevcut ise 7 gün dahi geçse fark etmez mal beyanında bulunun e- imza veya mobil imza alın oturduğunuz yerden halledin size kalmış ama muhakkak yapin ellerindeki en büyük koz mal beyanı üzerimde birşey yok vs demeyin evet sistemde herşeyi görüyorlar ama devlet senden istiyor bunu gel vatandaş durumunu bildir bana diye kulak arkası etmeyin mal beyanında bulunun...
Bilgi için teşekkürler. Örnek olarak var mı acaba bir mal beyanı dilekçesi örneği ?
Birde e imza hemen alınabiliyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dawnfxx -- 1 Mayıs 2025; 15:2:54 >
Mal beyanı bir A4 kağıdına hangi icra dairesi ise onu yazıyorsun icra kagidindaki dosya numarası yıl sayı vs internet den araştırın basit bir islem ustunuze kayıtlı mal var ise yazın yok ise üzerimde kayıtlı mal varlığım yoktur diyin
SGK li calisanim dediniz aldığınız maaşı yazın kendinizi ifade etmeniz gerekiyor kağıtta çok detaylara da girmenize gerek yok mal var veya yok maaş var veya yok kısacası durumunuz icra dairesine bildiriyorsunuz
Mobil ve e imza hemen alinamiyor ne yazık ki şuan için bizzat gidip muracat edin e imza veya mobil imza içinde başvuru yapin.
Uyaptan mobil imza için yapmamız gerekenleri kısaca yazabilecek olan varmı.Benimde banka birleştirmezse parça parça çok sayıda dosya olacak gibi icra dairesine git gel çok zor olacak
Googledan baktım ama vodofone-telekom-türkcell vs ofislerinden başvuru yapın sonra 1 hafta içinde geri aranacaksınız falan diye yazılmış ama. Tecrübeli bir arkadaş sırayla yapılması gerekenleri yazarsa sevinirim yukarıda başka soranlarda olmuş
-
Mobil imza ben daha önce kullandım. Bayiye gidin epey bir kağıt imzalıyorsunuz akabinde mobil imzanız aktif oluyor. Aylık belli bir ücreti oluyor hepsi bu başkaca yapmanız gereken bir şey yok.
-
mail adresinizi paylaşırsanız size mal beyanı dilekçe örneği yollarım üzerini doldurur icra dairesine verirsiniz hazır şablon şeklinde var bende. buradan birkaç arkadaşa da yolladım.
mobil imza veya e-imza mutlaka edinin. ben e-imza kullanıyorum ptt üzerinden başvurdum 3-4 günde geldi. yıllığı 1500₺ civarı almıştım ekim ayında.
-
mail adresim çok teşekkür ederim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dawnfxx -- 1 Mayıs 2025; 19:3:47 >
yolladım hocam kontrol edersiniz. bir an önce doldurun verin pazartesi günü
-
Geldi hocam çok teşekkür ederim .
rica ederim hocam kolay gelsin. siz beyanı verin sizden çıksın en azından yarın öbür gün sıkıştırmazlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X