Şimdi Ara

kart puanı kullanmak için sipariş toplamından çok olması saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konunun yeri burası emin değilim ama ilgili olduğu için buradan paylaşmak istedim.
    puan kullanılabilen alışveriş siteleri başlığını da güncellemek gerekecek sanırım, world card puanlarını kullanabildiğimiz sitelere baktım. üşenmedim hemen hemen hepsinde sepete bir şeyler atıp kart puanlarımla alışveriş yapmak istedim fakat kart puanlarınını kullanmak için sipariş toplamından büyük olmasını zorunlu tutmayan tek bir siteye bile denk gelemedim. n11.com da ise world puan alanı gelmiyor bile.
    uzun yazıyı okumayanlara özet; 100 liralık sepetinizde 10-20 liralık kart puanlarınızı kullanıp sepet tutarından düşemeyeceksiniz artık.
    iyi yönden bakacak olursak taksit kısıtlandırması üzerine bu puan kısıtlaması ile kredi kartını daha az kullanacağız. onu da şark kurnazı bankalar düşünsün.

• Yapay zeka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk hepsiburada da bu uygulamayı yıllar önce görmüş nefret etmiştim, şimdi yavaş yavaş tüm siteler buna geçiyor. tek çare market alışverişi.
  • neden bu kadar dert ediyosunuz anlamadım. puanını başka bi ihtiyacını dışardan alırken kullan.
  • n11de yapı kredi eldes world ile oluyordu puan kullanıp kalanı karttan ödeme

• daha dün hepsiburada dan 30 tl lik alışveriş yaptım, 3 tl puan varmış onu da kullandam kargo bedavaya geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün çek aldım alışveriş yapacaktım aynı hatayı aldım saçmalık gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

n11de yapı kredi eldes world ile oluyordu puan kullanıp kalanı karttan ödeme

N11'de artık world puan kullanılmıyor. Kullanılırken parçalı kullanılıyordu, hızlıal'da parçalı ödeme var, birde oraya bakın.
  • 724tıkla sitesinden tablet aldım çocuk için 180 Tl di,120 si World puan 60 Tl si kk dan çektim. Worldpuan için 724 tıkla da sipariş ustu olmasına gerek yok siteyi tavsiye ederim tüm arkadaşlara.

• Amerika paraları adamakıllı geri çekmeye başlasın değil altlimit,harcamak için puan bile bulamayacağız...
  • hb dan alacaklar için önce puan kadar çek alınabilir. Sonra da alışveriş yapılır, çek düşülür ve ödeme yapılabilir. Önceden onlarca alışveriş yaptım bu şekilde bu siteden
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

quote:

N11'de artık world puan kullanılmıyor. Kullanılırken parçalı kullanılıyordu, hızlıal'da parçalı ödeme var, birde oraya bakın.

Sizin dediğiniz gibi hizlialdan o şekilde ödeme yaptım yalnız alışverişte hata verdi şimdi puanlarımda kart bilgilerime baktım kullanılmış gözüküyor ne yapmam lazım alışveriş yapmadığım halde puanlarım gitti müşteri hizmetlerini mi aramam lazım yoksa 1-2 güne kendiliğinden geri gelir mi :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: famos

quote:

Orijinalden alıntı: storm

quote:

Sizin dediğiniz gibi hizlialdan o şekilde ödeme yaptım yalnız alışverişte hata verdi şimdi puanlarımda kart bilgilerime baktım kullanılmış gözüküyor ne yapmam lazım alışveriş yapmadığım halde puanlarım gitti müşteri hizmetlerini mi aramam lazım yoksa 1-2 güne kendiliğinden geri gelir mi :((

Hızlıal'da işleminiz tamamlanmamış görünüyordur, ordan devam ederek tamamlayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.