Şimdi Ara

kartalımın kanadını kopardılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen gün şile istanbul yolunda virajda sağ şerittten kalkarken şöför kapısına sol şeritteki tır sağ ön köşesiyle gömdü. allahtan trafik sıkıştı ikimizde duruyoduk geldi ön kapıya gömdü neyse geri al dedim o trafikte geri çekti zar zor. sonra çıktım konuştuk soldan araba geliyodu onu sıkıştırmamak için kırdım diyo vallaha görmedim felan diyo sonra bişey demeden devam ettik ama arabanın kaskosu falan yok arabanın kapısı kilitlenmiyodu o akşam zar zor kilitledim evin önünde. göçük dediğim ufak bişey değil bayağı göçük [arabanın kapısı l şeklinde dersek kapı bu şekli aldı ) ] . yani o derece. bana ne kadara mal olur kapının değişmesi gerekir mi ? (93 model kartal.)

• Tır şoföründne neden almadınız parasını?

• arabada yatalak hasta vardı daha fazla arabada bekleyemezdi.
  • Tofaş değilmi bakkal bile tamir eder
  • geçen ışıklarda sabit dururken arkadan 0 km bir araç çarptı adam çıktı indi arabadan izmandut gibi hemen sağımızda bar gibi restaruant gibi bir mekan 3 4 tane adam geldi abi buyrun falan filan yaptılar adama bende bir benim araca baktım en fazla 100 liralık işi var boya birde kaput duzelecek adamın arabaya baktım ön cama kadar kaporta sı çatlamış adam telefonunuzu alayım ben sizi ararım sonra dedi nerdeyse 1 ay geçti ne arayan ne soran
  • ozamanki aceleden bişey yapamadım ama araçtakiler plakasını almışlar bi faydası olmaz sanırım. birde kapının değişmesi gerekirmi yoksa değişmeden hallolur mu ortalama bir fiyat verebilicek varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

geçen ışıklarda sabit dururken arkadan 0 km bir araç çarptı adam çıktı indi arabadan izmandut gibi hemen sağımızda bar gibi restaruant gibi bir mekan 3 4 tane adam geldi abi buyrun falan filan yaptılar adama bende bir benim araca baktım en fazla 100 liralık işi var boya birde kaput duzelecek adamın arabaya baktım ön cama kadar kaporta sı çatlamış adam telefonunuzu alayım ben sizi ararım sonra dedi nerdeyse 1 ay geçti ne arayan ne soran

geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal93

ozamanki aceleden bişey yapamadım ama araçtakiler plakasını almışlar bi faydası olmaz sanırım. birde kapının değişmesi gerekirmi yoksa değişmeden hallolur mu ortalama bir fiyat verebilicek varmı ?

geçmiş olsun ben de aynı şekilde o an sizin gibi tepki veremedim telefonumun sarjı bitmişti foto da çekemedim bana çarpan aracın markasını bile o an dikkat etmedim
  • Tır sürücüsünün ehliyet,ruhsat ve trafik sigortasının fotokopisi alıp birde kaza tutanağı tutmanız gerekiyordu. Bu şekilde hasarınızı karşı tarafın sigortası karşılardı. Ancak artık hasar size kalmış durumda. Şöförün numarasını aldıysanız arayın söyleyin ancak bu saatten sonra yardımcı olacağını sanmıyorum. Kapıyı tamir edeceklerini sanmıyorum yenisi daha ucuzdur eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Tır sürücüsünün ehliyet,ruhsat ve trafik sigortasının fotokopisi alıp birde kaza tutanağı tutmanız gerekiyordu. Bu şekilde hasarınızı karşı tarafın sigortası karşılardı. Ancak artık hasar size kalmış durumda. Şöförün numarasını aldıysanız arayın söyleyin ancak bu saatten sonra yardımcı olacağını sanmıyorum. Kapıyı tamir edeceklerini sanmıyorum yenisi daha ucuzdur eminim.

ben kendim yaptırıcam zaten 0 kapı nekadara mal olur ? birde benim aracım siyah aynı ton tutar mı kapı farklılığı çok belli olur mu
  • Hocam keşke parasını alsaydınız geçmiş olsun.
  • Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkfire45

Gecmis olsun

sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal93

quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Tır sürücüsünün ehliyet,ruhsat ve trafik sigortasının fotokopisi alıp birde kaza tutanağı tutmanız gerekiyordu. Bu şekilde hasarınızı karşı tarafın sigortası karşılardı. Ancak artık hasar size kalmış durumda. Şöförün numarasını aldıysanız arayın söyleyin ancak bu saatten sonra yardımcı olacağını sanmıyorum. Kapıyı tamir edeceklerini sanmıyorum yenisi daha ucuzdur eminim.

ben kendim yaptırıcam zaten 0 kapı nekadara mal olur ? birde benim aracım siyah aynı ton tutar mı kapı farklılığı çok belli olur mu

Fiyat konusunda hiç bilgim yok ancak çok fazla tutacağını sanmam. Kapıyı aldıktan sonra boyatacaksınız mecburen. İyi bir boyacı ton farkı olmadan boyar.

• geçmiş olsun dostum para alsaydınız iyi olurdu tahminim kapı boya 250-300 civarı bişey tutar

konuyla alakası yok ama geçenlerde bir kartal görmüştüm yolda hemen fotoğrafını çektim sizlerle paylaşmak istedim

• Uçuşa geçen Kartal,savunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

geçmiş olsun dostum para alsaydınız iyi olurdu tahminim kapı boya 250-300 civarı bişey tutar

konuyla alakası yok ama geçenlerde bir kartal görmüştüm yolda hemen fotoğrafını çektim sizlerle paylaşmak istedim

plaka iyiymiş

• gecmiş olsun artık yapacak bişey yok, bazıları parasını alsaydn demişler ne alaka? trafik sigortası ne icin var? herkes aracında bir tutanak ruhsat,trafik poliçe ve ehliyet fotokopisi bulundursa 10 dakikada biter iş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.