Şimdi Ara

kartlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

chain blast,fusıon guard,destiny dıversıon bunları türkçeye çeviremedim çevirip bana söylermisiniz.

• Zincir patlaması, fusıon bekçisi, kader,sonuncusunu bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ho$tingen -- 18 Mayıs 2008; 8:50:08 >
  • aslında ben ne işe yaradıklarını soruyordum.
  • ok.altındaki yazıyı hemençevire yaz eğer ingilizce ise.türkçe ise oku:D
  • benim bildiğim hemen çevir herşeyi doğru çevirmiyor bana açıklamalarının ingilizcesini ver bi zahmet ark'a soram o inglizceden anlıyo
  • Blast With Chain;

Bu kart çalıştırıldıktan sonra eklendiği canavarın saldırısını 500 arttıran bir ekleme kartı olarak sayılır. Bu kartı kendi sahanızdaki bir canavara ekleyin. Bu kart bir ekleme kartıyken başka bir kart efekti sonucu yok edilirse, sahadan bir kart seçin ve onu yok edin.

Fusion Guard;

Sadece hasar veren bir efekt çalıştırıldığında çalıştırın. Çalıştırılmasını ve efektini engelleyip o kartı yok edin, ardından birleşim destenizden rastgele 1 birleşim canavarını mezarlığa gönderin.

Destruction of Destiny
    Destenizin en üstündeki 3 kartı mezarlığa gönderin, ve bu yolla mezarlığa gönderilen her büyü veya tuzak kartı için 1000 hasar alın.

Sonuncu Kartın İsmini Yanlış Yazdın Galiba En Yakın Sözcükte Bu Kart Var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkness_Jaden

Blast With Chain;

Bu kart çalıştırıldıktan sonra eklendiği canavarın saldırısını 500 arttıran bir ekleme kartı olarak sayılır. Bu kartı kendi sahanızdaki bir canavara ekleyin. Bu kart bir ekleme kartıyken başka bir kart efekti sonucu yok edilirse, sahadan bir kart seçin ve onu yok edin.

Fusion Guard;

Sadece hasar veren bir efekt çalıştırıldığında çalıştırın. Çalıştırılmasını ve efektini engelleyip o kartı yok edin, ardından birleşim destenizden rastgele 1 birleşim canavarını mezarlığa gönderin.

Destruction of Destiny
    Destenizin en üstündeki 3 kartı mezarlığa gönderin, ve bu yolla mezarlığa gönderilen her büyü veya tuzak kartı için 1000 hasar alın.

çok tşk ederim yarımların için saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aradığın cevapsa saol demek yeter saol u göremiom :D dur imzandaki işe yarar die yazmadın galipa yyinede bişeydeğil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness_Jaden -- 20 Mayıs 2008; 11:58:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: poke abi

quote:

Orjinalden alıntı: Darkness_Jaden

Blast With Chain;

Fusion Guard;

Destruction of Destiny

çok tşk ederim yarımların için saol

Arkadaş burada teşekkür etmeye çalışmış ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.