Şimdi Ara

Kaş piercing'i hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşımın tavsiyesiyle ciddi ciddi düşünmeye başladım, siz dh halkı olarak nasıl bakıyorsunuz kaş piercingine, bir erkeğe yakışır mı sizce?

• çöp
  • Bence erkek ağırlığını bozan züppe gibi gösteren bir parça her yerde parmakla gösterirler seni adın bneye çıkar milletin dilinde şimdi diyeceksin benim hayatım kime ne öyle değil insanların içinde yaşıyorsun dağ başında değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoşuna gidiyorsa yap insanların içinde yaşıyor olabilirsin ama insanlar için yaşamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Bence erkek ağırlığını bozan züppe gibi gösteren bir parça her yerde parmakla gösterirler seni adın bneye çıkar milletin dilinde şimdi diyeceksin benim hayatım kime ne öyle değil insanların içinde yaşıyorsun dağ başında değil

Bir yerde haklısın, mesela aşşağıdaki gibi bir şahıs yapınca etiket olursun evet. Fakat tarzım hali hazırda buna müsait olduğu için insanların pek yadırgayacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0NKEY-BUSİNESS -- 26 Mart 2017; 23:28:55 >

• hayat senin hayatın , onun bunun ne diyeceğine ,yakışıp yakışmadığını tartışacağına isteyip istemediğine karar ve istediğini yap
  • Cikartiginda delik kalıyor ben sağlıklı ve zarif bulmuyorum. Kasina çizik attırabilirsin daha efektif ve sağlıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangi dövme daha güzel?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hevestir yaptır diyeceğim ama küpe daha iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DürümYiyenSolucan kullanıcısına yanıt
    hocam bende yaptırmıştım geçen sene yazın çalıştığım için takmamıştım delik sonradan kapandı iz miz yok bende
  • Piercing'den kadında da erkekte de midem bulanır.

Çöp+leş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top işi

• sende öyle durmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.