Şimdi Ara

Kas yakımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, kas geliştirmek için spor salonuna gidiyorum ancak kardiyo için dışarda yürümeyi tercih ediyorum.1 ayın sonunda ölçüm yaptırdığımda yağdan değil kastan verdiğimi gördüm bunun nedeni ne olabilir? Kas geliştirmeyi mi yeterli yapmıyorum yoksa kardiyo yaptığım günler 25000 adım attığım oluyor çoğu zaman acaba bununla mı alakalı bi sorun oldu yoksa beslenmeden dolayı mı sorun yaşadım yardımcı olursanız sevinirim.

• peaceb kullanıcısına yanıt

Her gün protein almaya çalışıyorum. Protein tozu kullanabilirim ama ? bi arkadaşım çok fazla yürüyüş yaptığın için olmuştur dedi alakalı olabilir mi? yürümeyi bayaa seviyorum alakalı değilse devam ediyim.

• Dostum bununla ilgili bir kaç faktör var ama en başta bilmen gereken o cihazların ölçümlerine çok güvenmemen gerektiği. Sana yol gösterecek şey ayna ve mezura ölçümü. Kas kazanmaya çalışırken kalori fazlasıyla beslenmen gerekiyor. 25.000 adım demek çok fazla kalori harcamak ve senin hedefini kilo vermeye çevirmek demek olabilir. bu süreçte de yağda kasta azalır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Definasyon kilo problemi
    geçen yıl açıldı
    definasyon beslenme programı
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.