Şimdi Ara

Kas yapmak ve boy uzatmak !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelikle hepinize selamun aleykum . Ben 15 yasinda 1.64 boyunda yaklasik 60 kiloyum.Amacim hem kas (sadece kol kasi)yapmak hemde 1.75 cm civari boya sahip olmak.Hergun duzenli olarak uyumadan once 1 bardak sut iciyorum. sabah kahvaltidan sonra c vitamini(cinko) hapi yutuyorum genelde kalsiyum iceren yiyecekleri yemeye calisiyorum.kas konusuna gelince sadece kol kasi calisiyorum simdilik boy uzamasi durmasin diye korkuyorum. fitnessa gidemiyorum sadece evde calisiyorum yuzmeye gidemiyorum (koyde oturuyorum) sadece bazen evde tavana felan dokunmaya calisiyorum . sizce istedigim boy (1.75 uzunluguna gelebilirmiyim. Onerileriniz var mi .okudugunuz ve cevapladiginiz icin simdiden tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar genetigim hakkinda bilgi vermeyi unutusum. Ailemde babamin boyu yaklasik 1.67 annemin boyu 1.70 civari

• Ben de 14 yaşındayım 1.81 im 1.90 olmak istiyorum ve kas yapmak istiyorum.

• Beslenmene dikkat edip omurganı esnek tutmaya çalış.Bilgisayar ile çok uğraşmak ister istemez omurgayı bozuyor.Tecrübeyle sabit
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaceBorn

Ben de 14 yaşındayım 1.81 im 1.90 olmak istiyorum ve kas yapmak istiyorum.

zaten 14 yaşındaysan 190 olursun(basket filan)
  • 42shadowank kullanıcısına yanıt
    Beslenme bakimindan her aksam süt iciyorum her sabah kahvaltidan sonrada cinko ve c vitamini hapi aliyorum. Omurga esnekligini anlamadim internetten boy uzatma hareketleri buldum esneme hareketleri diye de geciyor onlari yapsam ise yarar mi ?

• Bozmamaya çalış basket oynarsan da uzaması için zemin hazırlarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.