Şimdi Ara

Kas yırtılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu bende baya önce oluştu ama hiç bir ağrı yok dolayısıyla önemsemedim :( napayım hangi doktora gideyim ben biraz korku başladı :( bu resim gibi var ama bu kadar çok değil :(
     Kas yırtılması

arkadaşlar buyrun resim çektim yakından

Kas yırtılması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerReyiz -- 23 Haziran 2013; 17:22:36 >

• Çatlak olm o.
  • Kas yırtılması değil deri çatlağı bu.. badem yağı ile masaj yapabilirsin o bölgeye iyi gelir. zaten zamanla ten rengine dönüyor fazla görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 17 Haziran 2013; 18:07:44 >
  • aynen ya kas yırtığı yazdım bu çıkınca ben dedim hemen bu :D eyvallah beyler sağolun inş çabuk döner rengine ben badem yağı alayım hemen çok sağolun tekrardan
  • doktora gitmem gerekiyormu acaba sizce ? ve tekrar oluşmaması için napabilirim
  • arkadaşlar resim yükledim bilgisi olan varmı ?
  • updullah bilgisi olan yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kilo kaybı baş dönmesi
    12 yıl önce açıldı
    Fitness kas ağrısı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10-13-15 yasindasin boyun uzadigi vucudun hizli gelistigi icin catlaklar olusuyor. Bu gayet normal. Sana catlak demisler zaten doktora tedaviye illaki gidicem diyorsan cilt doktoruna gidiceksin. Tekrar olusmamasi icin birsey yapamazsin. Olusursa tekrar olusur. Ayrica kilolu gibi duruyorsun. Ani fazladan kilo aldigin zamanda vucudunda catlaklar olusur.
  • biraz spor yapmalsın hocam.
  • arkadaş spor yaptığımdan çatladı dediler bana ? ki spor da yapıyorum boy 1.85 kilo 70 kilomda yok ? :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.