Şimdi Ara

Kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıımı çalıştırdıgımda kasa calısıyor ama ekranda görüntü yok, ekran kartını cıkartıp vga girişinede taktım. Ekranımdada bi sorun yok. Bu sorun neden kaynaklanır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erenyucecam

Bilgisayarıımı çalıştırdıgımda kasa calısıyor ama ekranda görüntü yok, ekran kartını cıkartıp vga girişinede taktım. Ekranımdada bi sorun yok. Bu sorun neden kaynaklanır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ekran kartı gitmiş olabilir. Birde bazen ekran kartı üzerinde ki tüplerden birinin yanması sonucunda da bu olabiliyor. Güzel bi temizlik yaptıktan sonra anakartın üzerin de yanma belirtisi olan bi yer var mı kontrol edin..
  • anakart chıpstlerin yanmış olabilir benim kuzey köprü bozulmuştu 250 ye patladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • monitrn arkasındaki kablolara bak

http://akilyazar.blogspot.com/
  • Ekran kartında oldugunu dusunmuyorum.Cunku vga girişindede gelmiyor.Kablolarda hiçbir sıkıntı yok. Anakartta olabilir. Onun garantisi devam ediyor ama adamlar satın aldıgım yerin göndermesini söyledi. napacagız bilmiyorum.
  • Sorun Büyük ihtimalle RAM'ler de dir kardeş..ram ve ram slotlarını iyice temizle toz falan olabilir..
  • Sorun birçok yerde olabilir PSU da olabilir ramlarde olabilir anakartta olabilir işlemcide de olabilir deneme yanılma yöntemiyle sorunu bulabilirsin imkanın varsa başka bir PSU ile deneyerek başlayabilirsin yada sisteminde 2 ram varsa birini çıkarabilirsin yerini değiştirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Ekrana Görüntü Gelmiyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.