Şimdi Ara

Kasa çalışıyor görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, işlemci ve ekran kartının macunu yeniledim. Kasayı tekrar kurdum bilgisayar açıldı 30 saniye sonra görüntü gitti monitör kendini uykuya aldı kasa çalışmaya devam ediyordu. Yaklaşık 10 sefer bilgisayarı kapatıp açtım ve BIOS güncelleyin sorun düzeldi 2 gün boyunca kullandım oyun vs. oynadım işlemci ve kartın sıcaklık değerleri gayet iyiydi ama 2 günün sonunda aynı şey olmaya başladı BIOS ekranında uzun süre vakit geçirebiliyorum ama bilgisayarı açınca en fazla 1 dakika ekran kalıyor.
    -Bilgisayar yüksek çözünürlükleri göstermiyor.
    -Format attım bir işe yaramadı.
    -Anakartta bilgisayar açılırken VGA LED'i yanıyor.
    Sorunun kaynağını bulamıyorum ama ekran kartı olduğunu düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum.
    Sistem.
    - MSI RX470 8 GB.
    -Intel i5 6402P.
    -MSI B150M Bazooka.
    -1 TB HDD.
    -1x8 GB HyperX furry 2133MHz RAM.
    -240 GB SSD.

• maalesef ekran kartı. gpu muhtemelen soguk lehime düşmüş olabilir. ekran kartı marka haricinde kaliteli bir model. forumda ekran kartı tamiriyle ugrasan kullanıcılar mevcut. bi danış istersen.
  • valla görüntü gitmesi konusunda artık yorum yapmıyorum

Bir dönem benimde pc bu durumdaydı, görüntüyle alakalı her türlü birimi inceledim, uzay montaj denedim kısa devre vs varsa diye, her bir parçayı farklı bilgisayarlarda test ettim hiçbirinde sorun yoktu. Artık çıldırıyorum ama kafayı yicem böyle forumlarda yazılanları okuyorum. Eleman dvd rom u söktüm düzeldi dedi, denedim düzeldi pc uzay montajda da takmamıştım halbuki, bilgisayar çalıştıktan 2 gün sonra falan tekrar bi takayım rom damı sorun var diye bakayım dedim. Taktım yine sorunsuz çalışmaya devam etti bilgisayar.
  • Bilgisayardan tüm kablolari çıkarıp enerji akışını kesip birkaç saat beklemeyi denedinizmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü var ses yok
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.