Şimdi Ara

Kasa Fanları için Toz Filtresi nerden bulunur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasa fanlarıma toz filtresi takmak istiyorum ancak nette sadece 120 ve 140 mm olanlar satılıyor.

Ben şöyle 2-3 metre kare alıp kendim keserek yapabileceğim birşey arıyorum. Googleda araştırdım ama birşey bulamadım , böyle ürünleri nerden tedarik edebiliriz ?

• Yazıyla değil resimle yanıt vereyim

Kasa Fanları için Toz Filtresi nerden bulunur ?

Sineklikler için olan ağ şeklinde örülmüş materyallerden de alabilirsiniz
  • En yakın Penti Showrum
  • Penti4GamerZ diye bir model falan çıkartsınlar sünmesin kaçmasın hava akışını engellemesin. Bazı modeller ilgi çekici ama tam üçünü veremiyor
  • kendi yöntemimi soleyim çorap filan kaçıo büssürü hikaye..şimdi aspiratör filtresi satan yerden elyaf filtre diye bişe var aspiratörlerde kullanılan ondan al (2.5tl 6adeti) sonra fanın altına koy hizala kes kasaya montele sonra kasadaki deliklerden iğne yardımı ile filtreye küçük küçük delik aç havada alsın dışardan sana 10 numara filtre
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktg26

kendi yöntemimi soleyim çorap filan kaçıo büssürü hikaye..şimdi aspiratör filtresi satan yerden elyaf filtre diye bişe var aspiratörlerde kullanılan ondan al (2.5tl 6adeti) sonra fanın altına koy hizala kes kasaya montele sonra kasadaki deliklerden iğne yardımı ile filtreye küçük küçük delik aç havada alsın dışardan sana 10 numara filtre

En kısa zamanda deniyecegim sagol.
  • bide önerim bunları dışa doğru üfleyen egzoz fana takma bence içeri hava çekenin arkasına takıp delip denersen daha verimli olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

Penti4GamerZ diye bir model falan çıkartsınlar sünmesin kaçmasın hava akışını engellemesin. Bazı modeller ilgi çekici ama tam üçünü veremiyor

Hard gamerlar için fileli tipleri var ve fana jartiyerle bağlanıyor. No screwdriver/No handtools hesabı.

Bu arada bimdekiler malum markaya göre daha ucuz ve kaliteli.
  • don çorap işi işkence yaw yapıştırması bi dert yapıştırmasan vidalasan kaçar 6 tane çorap heder etmiştim hepsi kaçtı sağdan soldan
  • Arkadaşlar en rahati kafaya takilan bonelerden hem hic toz gecirmiyor hemde fanlardan hava akimindan dolayı uğultu yapmiyor.ben bir boneyi 4e katlayip taktim her bir fana ledli fanlarda isik sorunuda olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.koctas.com.tr/hirdavat/diall-pencere-sineklik-lux/11260-17156/
    İçinden çıkan cırt cırt bantları kasanın açık kısımlarının etrafına, içeriden yapıştırdım. sonra sineklik tülü cırt cırtların üstüne böylece hava geçiyor ama toz geçmiyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.