Şimdi Ara

Kasa kabloları yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ac 97 kablosuna baglı tıpatıp bide hdaudio var.ikisinide ankartta bi yere mi takmalıyım yoksa sade birimi.

bide lcd kablosu cok ilginc ucu sivri bise nereye takılır kasa lcd li. anakartta ole bi giris yok hatta ole bi giris ilk defa gordum

ayrıc power ve reset cbloları ters duz fark edermi

ksadan bir cok fan adlı kablolar cıktı hepsi farklı farklı 4 cesit sanırım.power im yarın geliyor ama bise sorcma bu fan kabloları kesnlkle ana kart a takılmaz dimi öle bise varmıdır.kuralsa bilmek istedim.

birde bir fan kablosu var normal bildiğimiz 4 kablolu ceyran dusunun onun iki kablolusu ilginc :) bu nereye takılır of hepsini bilen biri varmı acaba merk ettms simdi :)

• KASA NIN RESMİ

Kasa kabloları yardım
  • kimse yokmu birde hdd led kablosu var ama anakartta ide yazıor. pwer reset olan yerdeki baglantılardan bahsediyorum panetl den.ide led ve hdd led ayn ıseymidir. hdd led i ide len girişine takacagım baska yok zaten bide p led nedir
  • evet onu anakarta takacaksın kasa ön girişlerinden ses almak için ve ikisinden birini takabilisin ama
    ac 97 eski anakartlarda vardı daha çok eğer anakrtın yeniyse veya hd sesi destekliyorsa hd yazanı tak anakrta dikkatli bakarsan girişi görebilirsin o fiş için
    bu arada kasan benimkinden
    p led pover led demek yani anakartın üzerinde yanan yeşil led ve ide hdd aynı anlamdadır. anakartının klavuz fişi yoksa (yani kasa fişlerini önce ona takıp sonra direk anakarta bağlamanı sağlayan klavuz aparat)
    yoksa anakartın k.klavuzuna bak veya sitesinden pdf olarak indir öyle tak eğer bilmiyorsan yerlerini bak benim anakartta o sorduğun ac 97 nereye takılı alt resime bak. tabi ben hd yazanı taktım
    o ucu sivri olan biyere takılmıyor o kasa içi sıcakklığı gösteriyor ön lcd ekranda onu bantıyla yere yada yanda biyere yapıştırabilirsin
    fan kablolarınıda lcd ekrandan çıkan dişi fişlere takıcan yani arka küçük olan fanla birde ön altta lcde ekranın arkasında duran fanı takıcan ve lcd ekrandan görüp hız ayarı yapıcan eğer tecrüben yoksa bence bilene taktır çünkü bilmiyor gibi gördüm seni

Kasa kabloları yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Nisan 2011; 7:43:29 >

• kades kurban olam sana :) herseyi halettmde hdd yi sogutan fan kabloları var 2 tane fan yazıo zaten 3 disli ve takcak yer yok napcam ben ?

son oalrakta bi sorunm daha kaldı 12 volt cıkısını takmalımıyım anakart a ? takmaddım ama clısıyor yani 4 disli

ankart m4a88td-m

poew 620wats sappire pure
  • anakartta varsa 12 volt fiş girişi tabiki tak
    fana gelince ön altta hddnin arkasındaki fanı diyorsan anlatmıştım ama yine anlatayım
    o fan 2 fan 1 yazan 2 fişe arkadaki 80 lik fanı ve öndeki hddnin arkasındaki 120lik fanı takıcan yani 2 dişi 2 de erkek fişler var fanların ve lcd ekrandan gelen 2 erkek, onlara arkadaki fanın fişini fan1 veya fan2 ye takıcan birde hddnin ardındaki fanın fişini bulup onuda fan 1 fan 2 yazan fişlere takıcan sonra lcd ekranı bağlamak için fişleri var beyaz biri dişi biri erkek erkek olanı psudan gelen 12 voltluk fişe takıcan ve yukardaki fanların fişinide lcd ekranın boşta kalan dişi beyaz fişine takıcan bukadar bişey gerekirse sor yine
    bak altta örnek kasanın arkasındaki fanın fişi nereye takılı kırmızı işaretli yerde altta resimin 2 fişte görünüyor biri arka fana takılı diğer ön fanda diğer fişe takılı
     Kasa kabloları yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Nisan 2011; 0:39:12 >

• dostum 2 disi olan yere takcksın diyosunda ben onu bulamadım işte.yani bi tek hdd fanı kaldı yer bulamıyorum takacak.bir fan da 2 cıkıs var ikisinide takmalıyım. 3 disli erkek
    yani tek sorunum bu kaldı.anlatklarını tabiiki okudum ama yani kafa basmadı sanırım ozur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş hdd nin arkasındaki fanın fişi yokmu? onumu bulamıyorsun anlamadımki
    sen dedin ya fan1 fan2 yazan fişler var diye işte onlara birine arka fanı diğerinede hdd fanını takıcan
    başşkada bişey yok he o fişleri bulamıyorum diyoorsan peki arkadaki fanı neye bağladın? yada hdd arkasındaki fanın fişini bulamadım diyorsan ya arkaya girmiştir yada yoktur diyecem ama zayıf bir ihtimal oda zaten hepsi meydanda ve belli fan fişleri ve lcd konrolcüden çıkan girişler zaten bakınca deniyor hee bu buna takılıyor tamam diye yani bulunmaması veya anlaşılmaması imkansız
    yada mümkünsa oranın fotosunu çek koy bakayım ama kabloları ortaya çıkarıp çekersen şu şuna takılacak diyebilirim ancak. ama bulamadım demen çok garip yani
    bak alta 2 resim daha koydum resim 1de tekrar sadece o bölümü çekip koyuyorum ve 2 resimede yazdım ve kırmızı oklarla belirttim resim 1de. bulamadığın hangisi söyle resim 1 deki her 2 fanında karşı fişlere takılı halidir yani soldakiler arka ve öndeki hdd fanın fişleri sağdakilerde lcd ekrandan gelen giriş fişleri bunları bulamaman imkansız anca şu olur yoktur takılmamıştır üretilirken unutulmuştur
     Kasa kabloları yardım

örnek 2
     Kasa kabloları yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Nisan 2011; 5:54:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.