Beyler bendeki Aopen H600-B28 Siyah kasamı boyamaya karar verdim bu gün bu işi halledecem Sizce hangi renk e boyuyayım? ben metalik Mavi istiyordum ama bulamadım Kırmızı-Fosforlu Sarı-Parlak Krom-Mat Mavi Bunlardan hagisine boyuyayım?
bisikletçiden bul metalik mavi sprey boya üzerine de metalik griden aveller yaparsın
o kadar kabiliyetli değilim bew :) Hem ben sadece içini boyuyacam
quote:
Orjinalden alıntı: RevengeR
bisikletçiden bul metalik mavi sprey boya üzerine de metalik griden aveller yaparsın
Arkadaş avel olayını anlamamış olabilir......Aslında aveller kırmızı metalik olsa daha iyi olur...
Metalik mavi aldım şimdi bakalım nasıl olacak Abimden foto. makinasını alabilirsem çekerim resimlerini
krom-mat mavi yakışır herhalde.
krom mat mavi siyah kasada cokda kendini belli etmiyebilir ama sarı veya kirmizi daha can alici olur derim neyse b i boyada yolla cunku boyle bisi benimde aklimda var
Kasayı boyadım en sonunda Abimden makinayıda alıcam anakartım Cumartesi geliyor o zaman koyarım resimleri Dışınıda mı boyasam diye düşünüyorum aslında
quote:
Orjinalden alıntı: ShaRLoT
Kasayı boyadım en sonunda Abimden makinayıda alıcam anakartım Cumartesi geliyor o zaman koyarım resimleri Dışınıda mı boyasam diye düşünüyorum aslında
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme