Şimdi Ara

KASA MOD V8 JETCASE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
17.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugunluk bu kadar yarın biraz işlerim var fakat gun ısıgına yetişebilirsem alt kasanın ve diger boyanan parçaların verniğini atıcam ve alt kasayı yavaş yavaş montajlıyacam. Ve en son olarak alt ön panel tasarımını bitirip ön panelide takmayı dusunuyorum.. Simdilik bu kadar Saygılar...

To Be Continued....

KASA MOD V8 JETCASE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninjaaa

quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

Hocam şu delik açma aleti kaç liraya satılıyor

Sanırım almak istiyorsun Ufak bir dip not olarak sunları belirtim ; Delik açma aparatı herhangi bir matkabın ucuna takılarak çalışır. Sadece Pleksi ve Sunta,Mdf Tarzı Materyallere delik açabilir. Metal,Sac vb.. Kesinlikle delmez.

Fiyatı ise 10-15 Tl arasında değişiyor.

Adı ne olarak geçiyor acaba?
  • ADAMIMSIN BE YURU BE MASALLAH
  • Herkeze merhabalar... Hafta sonu alt kasanın Ayaklarını ve ön panelini yapmaya çalıştım.. Alt kasanın ayak yerlerini işaretledikten sonra deldim ve yerlerine perçinledim...

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• Daha sonra ön panelin geriye kalan aksesuarlarını boyadım ve dugme , led vs.. deliklerini acarak montaj işlemine başladım....

Artık yavaş yavaş kasanın formu meydana çıkmaya başladı..

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• Komple Kasayla beraber resimler...
  • ...

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• Bilgisayarın açma kapama dugmesine yapıcagım ışık sisteminin resimleri...

Aldıgım kırmızı ledler flıpflop ozelligine sahiptir. Yani sureklı yanıp sonerler.. bu ledleri acma kapama dugmesının arkasındakı 4 kanala 4 ayrı yanıpsonen led olarak yerlestırıcem. Videosunu cekip koyamadım ama gercekten cok guzel bir goruntu verıyolar..

sistemi bilgisayardaki 12 volt cıkısından calıştırmak için 1 kilom'luk dirençleri ledlerin bi ayaklarına paralel olarak bagladım. Ledlerin dıger uclarını ve direnclerin diger uclarını ise birbirine seri olarak bagladım.

Sistem gayet guzel calısıyor. Projenın bitiminde Tüm sistemin çalışır halde videosunuda sayfaya yükliycem... Simdilik bu kadar Hafta içi işlerimden vakit bulabilirsem sisteme V8 Motor gorunumu kazandıracak havalandırma borularının montajına başlıcam... Yorumlarınızı bekliyorumm.. SAYGILARIMLA...
  • Bunlarda Resimler...

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE
  • Güzel olmuş , devamını bekliyoruz
  • Göstergelerin uyumuna hayran kaldım .. iyi çalışmalar , devamını bekliyoruz
  • Başından beri takip ediyorum projeyi, çok kapsamlı ve detaylı güzel birşey olucak hayırlısıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood955 -- 22 Mart 2010; 18:43:53 >
  • Çalışma süper gidiyo..Takipteyim..
  • güzel gidiyor devam böyle...
  • çok güzel, sen kendi hayalindekine göre yapıyorsundur ama bana göre öndeki fan ızgaraları hoş durmamış, boyayabilirsen siyaha boya ya da ufak delikli süzgeç metaller var ya onlardan uydurabilirsen daha hoş olur gibi gibi, birde o ledlere daha güzel bir şey bul çift renkli tek led yap yada daha şekilli bir lamba yap içeri göm öyle sakat, bunlar benim fikirlerim tabi senin zevkini bilemem

kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

çok güzel, sen kendi hayalindekine göre yapıyorsundur ama bana göre öndeki fan ızgaraları hoş durmamış, boyayabilirsen siyaha boya ya da ufak delikli süzgeç metaller var ya onlardan uydurabilirsen daha hoş olur gibi gibi, birde o ledlere daha güzel bir şey bul çift renkli tek led yap yada daha şekilli bir lamba yap içeri göm öyle sakat, bunlar benim fikirlerim tabi senin zevkini bilemem

kolay gelsin

Sevgili soulcubee izgaralar konusunda haklısın benimde çook içime sinmedi fakat 15-20 gune kadar bir bilgisayarcı arkadasım yurtdısından satmak uzere cok egzotik faz ızgaraları getirtecek ve bende 2 model begendim siparişine ekledim.Sanırım onlar daha cok içime sinecek. senin dedigin gibi suzgeç olayını üst kasada tatbik edicem zaten birazdan nasıl olucagına dair fotoları eklicem. Ledlere gelince onların kırmızı olanı power sarı olanda hdd led olacak ve eski klasik telsiz ve radyolardaki konsepti uydurmaya calıştıgım için onları dısarda bıraktım biliyorum resimlerden cok belli olmuyor ama inanki canlı canlı bakınca çok hoş duruyorlar. yorumların ve önerilerin için çok tesekkur ederim..

• Bugun alt kasanın üst pleksisinin havalandırma borularını monte etmek için gerekli delikleri açtım. Daha sonra yerlerine tam oturmaları için dremel ile zımparaladım ve deliklere borular kusursuz oturdu. daha sonra boruların ilk kat boyasını attım. boyam bittigi için yarın bi iki kutu daha alıcam ve bi okadar da vernik alıcam. Daha sonra alt kasanın ön paneline , göstergelerin çerçevelerine ve fan ızgaralarına son kat vernigini attım. hemen hemen kablolamalar , led ve dugmelerin baglantıları ve ufak tefek seyler dısında alt kasanın işi bitmeye basladı. bu arada da yavas yavas ust kasanın ön panelinede basladım. resimlerde gordugunuz gibi ust kasanın ön paneli iki bolumden olusuyor. yan cercevesını sıyah on panelide bakır boyamayı dusunuyorum tabi dvdlerin de kapakları hariç sadece cercevelerinide bakıra boyıcam ki goruntu kontrast olsun sırıtmasın.

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• Güzel gidiyo..Devam..
  • üst ön panele genelde yapılan fanın su borusunun içine değilde daha bi klasik hava katması için guzel bi tasarım cıkardım. elimde örnek olarak kesilmiş bulunan mdf ye açmak istedigim deligi açtım ve bi altına çay suzgeçi onun içinede fanı yerleştirdim.Ön panel bakır rengi olucagından gene kontrast olusturması amacıyla mdf yi siyah renge , süzgeçide bakır renge boyicam. fana da beyaz ledler baglıcam.

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• Bugunluk bu kadar bundan sonra alt ve üst paneli tamamen bitirdikten sonra son resimleri ekliyecem. Beni izlemeye devam edin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.