Şimdi Ara

KASA MOD V8 JETCASE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
17.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gigabayte Chassis marka kasamı bir çeşit v8 motoru andıran , sıkı bir fanlı sogutma sistemi ve hoş gostergeler,ışıklar ve boya ile modlamaya dün itibari ile başladım..

ilk önce kasanın altına aliminyun doğramadan 50x50x15 ebatlarında ekstradan bir kasa daha yapıcam. Gerekli fan,gösterge ve diger ivir zıvırları onun içinde muhafaza edicem.

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

Saat Sabahın 2 si ve az once alt kasayı gurultu ve patırtı ile bitirdikten sonra bir anda hazır yeni başlamışken uzun zamandır severek takip ettigim Donanım Haber Forumlarında sizler ile paylaşma kararı aldım. Elimden Geldigince Detaylı bir şekilde tüm çalışmalarımı burda paylaşıcam. Şimdi gelelim mevzuya ;

Aleminyumları istedigim ebatlarda kestim , dremel ile deliklerini açtım ve resimlerde gördüğünüz gibi perçinlerle birbirine monte ettim... Bu gün aldıgım gider borularınıda projenin neye benziyecegini görmek için kafama gore dizip şekil verdim..

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

Ve İşte Projenin En Toy Hali....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ninjaaa

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Güzel Olcak Devam Et ;)
  • Yarın sabah ilk işim kasabaya inip alt kasa için renkli ve ışığı geçirebilen pleksi , fan, fan kontrol , spreyboya vs.. eksik parçaları tamamlıycam... şimdilik iyi sabahlar..
  • quote:

Yarın sabah ilk işim kasabaya inip alt kasa için renkli ve ışığı geçirebilen pleksi , fan, fan kontrol , spreyboya vs.. eksik parçaları tamamlıycam... şimdilik iyi sabahlar..
    Kolay Gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H_QmR

Kolay Gelsin.

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir çalışma olacağa benziyor, şimdiden eline sağlık ve kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6F17B5B5B

Çok güzel bir çalışma olacağa benziyor, şimdiden eline sağlık ve kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    Çok Tesekkur ederim.. Birazdan Cıkıp Aksama Kadar MAlzeme alışverişi yapıcam hemen hemen alıcagım herşey kafamda belli ama benim için en onemlisi eski tipli analog higrometre ,barometre ve termometre bulabilmek. Çünku bunlar kafamdaki kasa konseptini tamamlayan onemli detaylardan

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• quote:

Çok Tesekkur ederim.. Birazdan Cıkıp Aksama Kadar MAlzeme alışverişi yapıcam hemen hemen alıcagım herşey kafamda belli ama benim için en onemlisi eski tipli analog higrometre ,barometre ve termometre bulabilmek. Çünku bunlar kafamdaki kasa konseptini tamamlayan onemli detaylardan

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

Alıntıları Göster
    Yorucu bir istanbul turu ardından aldıgım malzemeler

KASA MOD V8 JETCASE

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    çok güzel gidiyor nasıl temin ettin termometreleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

çok güzel gidiyor nasıl temin ettin termometreleri?

Alıntıları Göster
    Çok güzel.Takipdeyim.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gayet iyi gidiyorsun eminim ortaya güzel birşey çıkçak msn ekle Konuşalım mehmetd@w.cn
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Buda Calışan halleri ve ışık kombinasyonu

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• quote:

Buda Calışan halleri ve ışık kombinasyonu

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

Alıntıları Göster
    StarBu.....s kahve rengi pleksileri kestirdim. ve kasayı boyamak istedigim parlak bakır rengi ile gayet guzel ve uyumlu oldu. Cizilmesinler diye daha jelatinlerini cıkarmadım ama asagı yukarı kahve renginin tonu belli oluyor.

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• quote:

StarBu.....s kahve rengi pleksileri kestirdim. ve kasayı boyamak istedigim parlak bakır rengi ile gayet guzel ve uyumlu oldu. Cizilmesinler diye daha jelatinlerini cıkarmadım ama asagı yukarı kahve renginin tonu belli oluyor.

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

Alıntıları Göster
    Parlak bakır rengi dusundugumden de guzel oldu... Gerçi deneme amaçlı hiç astar zımpara ve vernik kullanmadan az once boyadım. 1 kat astar + 3 kat boya + sanayi verniği ve cila ile mükemmel parlaklıga kavusacağını umuyorum.

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• quote:

Parlak bakır rengi dusundugumden de guzel oldu... Gerçi deneme amaçlı hiç astar zımpara ve vernik kullanmadan az once boyadım. 1 kat astar + 3 kat boya + sanayi verniği ve cila ile mükemmel parlaklıga kavusacağını umuyorum.

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

Alıntıları Göster
    Çok güzel birşeyler çıkacak gibi hocam takipteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahqra

Çok güzel birşeyler çıkacak gibi hocam takipteyim.

Alıntıları Göster
    takipdeyim hocam mükemmel gidiyor. klasik bir görünüm vermen hoş olur bakır gibi gözüküyor parçalar.
  • herkeze selam bu gun biraz işlerim oldugundan dolayı kasayla çok fazla ilgilenemedim fakan ufak tefek ayrıntıları aradan cıkarmaya devam ettim. öncelikle kasanın bir kapagını kesebilmeye vakit bulabildim ve o işi bitirdim..

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• quote:

herkeze selam bu gun biraz işlerim oldugundan dolayı kasayla çok fazla ilgilenemedim fakan ufak tefek ayrıntıları aradan cıkarmaya devam ettim. öncelikle kasanın bir kapagını kesebilmeye vakit bulabildim ve o işi bitirdim..

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE
    Eve gelirken bir milyoncuda gördüğüm kızartma suzgecini FAN IZGARASI olarak kullanabilirim diye aldım. sapını kestikten sonra dün aldıgım 12cm'lik termaltake fanlar ile beraber bir kat astar boya ve bakır boyayı uzerlerine uyguladım.. Ve ilerde kullanmak uzere rafa kaldırdım

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gayet güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrenchKiss35

Bu mesaj silindi.
    Hocam güzel gidiyorsun şimdilik ancak o dirsekleri kesip biçmeden ve oraya tam olarak oturtmadan heyecanla boyamışsın diye düşünüyorum. Onların işleri bitmeden boyarsan boyalar dökülür ve doğru düzgün tutturamazsın. Sadece bir görüş yinede istediğin gibi devam et hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrenchKiss35

Bu mesaj silindi.
    Dönüp dolaşıp kasana bakıyorum süper valla..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.