Şimdi Ara

KASA MOD V8 JETCASE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
17.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zok zekice düşünüyorsun yaw, prison break gibi oldu mod

takibe devam
  • Çok teşekkür ederim elimden geldigince değişik seyler yaratmaya çalışıyorum.
  • çok güzel ilerliyorsun dostum benimde Dremelim bozuldu biraz ara verdim...
  • Çok güzel bir çalışma.Birde üst kasanın yan kağaına plexi taktınız ve lastik çektiniz.Ne zamandır o lastiklerden arıyorum nereden buldunuz adı nedir nerede satılır?
  • Aynen dostum, ilerleyen günlerde o lastiklerden banada lazım olucak. Nerden temin ettiğini yada nerden
    bulabileceğimizi söylersen çok iyi olr
  • lastiklerin yeri karakoy tunel istasyonunun bir sokak yan tarafındaki pleksicilerin oldugu açık pazar. Metresi 1TL.
  • Karaköy yolu gözüktü desenize.Peki ismen ne dicem şimdi her birine tarif etmesi ölüm oluyor.
  • o dirsek boruları nasıl tutturdun metale?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend86

Karaköy yolu gözüktü desenize.Peki ismen ne dicem şimdi her birine tarif etmesi ölüm oluyor.

Tek oluklu pencere lastigi. Zaten orası ufak bir pazar ve o lastıkleri satan bi tek yer var dıkkanın dısında da mallar var ordan istedigin türü bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

o dirsek boruları nasıl tutturdun metale?

dostum metala değil üst kasanın her iki kapagında da pleksiler olucak oraya acılan deliklerin içine yerlestiricem ve etrafını yuvarlak boru lastigi ile sabitliycem.. bu arada boruların en önemli vazifesi kasa içindeki hava silkilasyonunu tam olarak dengelemesi ve en son içerdeki sıcak havanın üst egzos fanından atılması.

Hava akımı semasını ekledim ama amator cizim için kusura bakmayın

KASA MOD V8 JETCASE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninjaaa -- 25 Mart 2010; 21:02:54 >

• Herkeze tekrar selamlar. Alt kasayı bitirmiş durumdayım. Tüm led ve anahtar lehimleri kabloları hazır. ust kasanında yan pencereleri bitmiş durumda. hafta içi ön panelide bitirmeyi planlıyorum..

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• güzel gidiyor yola devamm
  • bende takipteyim
  • V8
    ellerine sağlık maşallah gerçekten sihirli eller yardımıyla süper bi işçilik cıkartmışsın.inş. sonucu istediğin gibi yapıp keyfini sürersin.
  • detay detay detay istiyorum.mesela o big ben kültablalarını kaça aldın?göstergeleri kaça aldın fiyat listesi yaparmısın?bakır rengi boya sedefli boyamı marka modeli ne?bende o renk kullanmayı istiyorum.daha çok detay lütfen
  • Yorumlarınız için cok tesekkür ederim gercekten cok fazla zaman ve emek harcadım ama alt kasa istedigim gibi oldu. Şu ana kadar projenin toplam maliyeti bana 500 tl civarına geldi. Sevgili kangroo göstergeler normalde 75 tl lik 3 gostergeli bir setin içinden sadece ikisini aldıgım için 40 Tl , Bakır boya duplycolor parlak bakır her bir kutusu 15 TL. Su ana kadar 3 Kutu boya gitti ve iki kutuda Vernik giti.. Bu rengi kullanmak istiyorsan soyle bir dez avantajı var. Bu bakır , altın ve krom renkleri cok dayanıklı boyalar degil ve bu yuzden 7-8 sene hiç bisey olmasın ilk gunki gibi kullanmak istiyorum dersen uzerine mutlaka 3 kat vernik atman lazım. Fakat vernigi atınca kapaktaki gordugun renk kadar açık bir bakır olmuyor verniği yiyince biraz koyulaşıyor. umarım yardımım olmustur baska ogrenmek istedigin bisey varsa çekinmeden yaz...
  • Harika gidiyo..Takipteyim..
  • Şuana kadar çok güzel bir çalışma olmuş,devamını bekliyoruz.
  • benim fikrim şöyle , bu kadar uğraşıp üstüne bide 500 lira kadar harcama yapmak terine CM Cosmos alıp bikaç ufak değişiklik yapmak daha mantıklı geliyo bana .

bunu kendin yapıyosun güzel ama bence estetik olmamış ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 28 Mart 2010; 11:31:36 >
  • kaç beygir olacak bu v8 şaka bir yana güzel gidiyor eline emeğine sağlık bekliyorum

sen bunu bitir bende v12 yapayım bari
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.