Şimdi Ara

KASA MOD V8 JETCASE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
17.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasamı evime hırsız girip götürdükden sonra buralara uğramayı pek düşünmüyordum . Can sıkıntısıyla girdiğimde direk senin sayfana uğrayıp neler var acaba diye merakla okuyup , aşağılara inmeye başladım. Son sayfadaki o eser gerçekden takdire değer ve mükemmel olmuş ellerine sağlık
  • Harika bir çalışma olmuş.
  • Hocam hakkaten tebrikler, çok başarılı bir çalışma olmuş.
  • aerocoolun fan kontrollörü nasıl iş görürmü? gatewatch 2 veya bundan alıcam fikir lazım.bu arada cpu üzerindeki bakır bloğu (sanırım sendeki aliminyum) uv boyamayı düşündünmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 3 Nisan 2010; 10:52:49 >
  • vallaha tebrikler. güzel bir tasarım olmuş
  • Elinize sağlık çok farklı ve güzel bir çalışma olmuş. Belgesel tadında
  • Ellerine sağlık , çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninjaaa

quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

İşlemci fanınıda Led'li bir Fan'la değiştirirsen daha da güzel olacaktır.Gerçi bu haliylede süper ama..
    Modun devamında yapacağın el yapımı Wireless anteninide merakla bekliycem..

aynenn zalmanın konseptle cok uyum saglıyacagını dusundugum full bakır cok guzel bi cpu fanı var onu almayı dusunuyorum..

Almayı düşündüğün Fanı tahmin edebiliyorum.Fan Bakır soğutucuların arasına giriyo...Kasayla harika gidecektir.

• Çok güzel birşeyler ortaya çıkacak gibi hocam takipteyiz.
  • hocam alt kasa bos kaldı.icine ses sistemi sok.yan plexileri hoparlorlere gore delip 5+1 takabilirsin.
    bakır rengi spr olmus.
  • kendi kasama bakmak içimden gelmiyor bunları görünce
  • usta harika olmuş ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

aerocoolun fan kontrollörü nasıl iş görürmü? gatewatch 2 veya bundan alıcam fikir lazım.bu arada cpu üzerindeki bakır bloğu (sanırım sendeki aliminyum) uv boyamayı düşündünmü?

aerocool cok guzel ve fonksiyonlu bi fan kontrol gatewatch 2 bana biraz basıt geldi onada bakmıstım ama uzerındeki oval cam falan biraz basıt duruyo.. cpu uzerındekı blogu boyamayı dusunmedım cunki oraya zalmanın cok guzel bi bakır renkli fanı var onu alıcam bi zaman sonra
  • hepinizin yazdıgı yorumlara cok tesekkur ederım bana cok buyuk destek oldunuz ve bı okadar da guven verdınız..
  • harika bir çalışma olmuş, eline sağlık...
  • Her ne kadar kendi odamda bu kadar büyük boyutlarda bir kasanın olmasına pek sıcak bakmasam da zevkler ve renkler tartışılmaz diyorum.Kasayı odada masada dururken veya tekerlekli yaptığınız için yerde dururken çıplak gözle görmeden olumlu veya olumsuz yorum yapmak yanlış olur esasında ama bence her ne olursa olsun mükemmel olmuş ve sonuçta 20-25 gün fabrikasyon kalitesine yakın bi emek harcanmış tebrik ediyorum. Emeğe saygı lütfen arkadaşlar ;)
  • çok tesekkur ederim.... bu ay biraz yogunum ama onumuzdeki zamanlarda cok daha guzel calışmalarla sizlerin bu guzel yorumlarınızın hakkını vermeye calısıcam
  • Perfect
  • çok güzel çalışma olmuş dostum güle güle kullan.
  • Güzel olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.