Şimdi Ara

KASA MOD V8 JETCASE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
17.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline saglık güzel bir calışma tebrik ediyorum fakat ben renk uyumunu ve kasanın kaka renginde olmasını sevmedim mat siyah olsa daha güzel olurdu düsüncesindeyim borularda mat kırmızı olurdu daha spor bir v8
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

eline saglık güzel bir calışma tebrik ediyorum fakat ben renk uyumunu ve kasanın kaka renginde olmasını sevmedim mat siyah olsa daha güzel olurdu düsüncesindeyim borularda mat kırmızı olurdu daha spor bir v8

ahahahah kaka rengi değil o eski bakır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

eline saglık güzel bir calışma tebrik ediyorum fakat ben renk uyumunu ve kasanın kaka renginde olmasını sevmedim mat siyah olsa daha güzel olurdu düsüncesindeyim borularda mat kırmızı olurdu daha spor bir v8

ahahahah kaka rengi değil o eski bakır

ehehehhh evet bu kaka rengi değil bakır rengi. Cep telefonundan cektıgım için resimler guzel değil anlaşılmıyor tabi :) aslında haklısın renk konusunda ama eski ve klasik gorunumlu bısey yapmak istedigim için bu renk kombinasyonunu kullandım. Fakat su anda aklımda cok gaddarca bir proje var bundan sonraki mod um Transformers gibi teknolojik ve fituristik birkasa yapmak... ama malesef yazın olucak su anda baya bi işlerim yogun...

• güzel bir çalısma olmuş gule gule kullanın..
  • Tek oluklu pencere lastiği ve pleksi alıcam, artık bende yavaş yavaş başlamak istiyorum.

Acaba anadolu yakasında nereden bulabilirim, ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.
  • son zamanlarda gördüğüm en güzel kasa mod u.bravo.dibim düştü valla:))) nazar değmesin maşşallah diyeyimde...
  • ninjaa kardeşim birşeyi merak ediyorum o egsoz fanın nasıl brşey?memnunmusun nerden aldın kaça aldın?bende öyle birşey almak istiyoru 2 tane 12likmi onlar?tavsiye edermisin devri nasıl.çalışınca alev görünümü veiyormu? sorular çıldırdı
  • şu zamana kadar gördüğüm en emek verilmiş çalışma diyebilirim gerçekten mükemmel olmuş renk seçiminiz çok iyi. marjinal seçimler her zaman iyidir ben olsam gümüş tercih ederdim heralde:)
  • çok ilginç bi tasarım..fakat ilginç oldğu kadar güzelde tebrikler
  • teşekkür ederim yorumlarınız için yaklasık 1 aydır kullanıyorum genel sıcaklıklar 5-10 derece dusuk oyun performansları cok iyi derecede etkiliyor..
  • Tek kelimeyle harika.
  • Kasa değil Uzay gemisi sanki bir an uzay gemileri geldi aklıma çok güzel olmuş toplamda maliyeti ne kadar oldu merak ettim doğrusu ve bride o lcd ekranı ne kadara aldın?
    Fan kontrol işlemide yapıyor herhalde o :D
  • boru acaip gitmiş
  • Süpersin kardeşim, ellerine sağlık. Güle güle kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newjack -- 6 Kasım 2013; 15:45:09 >
  • Mükemmelsin dostum çok farklı bir mod olmuş tebrikler
  • Mükemmel bir çalışma bu modda bende sıvı soğutma ve overclok için mükemmel bir kasa yapmışsın bütün rezervuarı ve motoru alta yaptığın kasaya koyup uv li soğutma sıvısıyla hem bu mükemmel projeyi de yamamlamış olursun
  • şahane olmuş emeğine sağlık hocam!
  • Güzel olmuş
  • kardeş cidden süper çalışma olmuş ellerine sağlık ! şahane
  • bu kasaya sık bi su sogutma lazım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.