Şimdi Ara

KASA MOD V8 JETCASE (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
17.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok hoş bir fikir devamını beklıyorz hocam :)
  • ilk defa mod yapmaya başlamış biri olarak söylemem gerekirse.Değil baya DÜNYA kadar emek harcamışsın.eline sağlık özgün bir kasan olmuş tebrik ederim.

Ayrıca eklemek istediğim birşey var .Arkadaşlar bakın diyor ki kasa maliyeti 500 tl yi geçti işte hobby böyle birşey belki daha uygun fiyata daha güzelide vardır ama varmı insanın kendi elinden çıkmış gibisi......
  • wuhuwww:D gercekten güzel olmus beaa:d
  • Mod olayına giricem ama iki şeyden korkuyorum: 1) Sonunda senin gibi olmaktan 2)Dremele çok para vermekten

Şaka bir yana eline sağlık canavar ötesi olmuş. Uçuk bir şey.

Eleştiri:
    1) Öndeki sinek gözü ızgarayı ve çevresindeki siyah çerçeveyi ön panelde beğenmedim. Özensiz göründü biraz. V8 ile de pek bağlantısını kuramadım.
    2) O kadar büyük oldu ki monitörü bile kapatmış bir miktar.
    3) Tekerlekleri frenli teker seçsen ya da kasaya gömük (yarısı kasanın içinde) yapsan daha iyi olabilirdi.

Bunlar şahsi eleştirilerim ama "eserini" gerçekten çok beğendim genel olarak. Ellerine sağlık usta

• Helal olsun diyorum ne cevherler varmış burda yahu =)
  • süpeer valla emeğine sağlık baya zor ve uğraş isteyen çalışma tebrikler
  • Uğraşmışsın o kadar.Emeğe saygı.Güzel olmuş...
  • harika
  • Orijinal bir düşünce ile başarılı bir el işçiliği birleşince ortaya çok güzel bir sonuç çıkmış,elinize sağlık.

Hayırlı satışlar.
  • hocam süper ötesi olmuş emğine sağlık
  • Tesekkur Ederim Arkadaslar...
  • Çok Güzel Olmuş Extreme Mod
    Performans Müthiştir Herhalde
  • valla yerim olsa alırdım çok iyi fiyat.
  • süper süper süper harika DREMEL 300 matkap ve dekapaj mı ne :D
  • İslerimin Yogunlugundan dolayı pek projelerle ilgilenememiyorum ama en yakın zamanda yeni projey ile karsınız da olucam... İlginiz ve alakanız için cok tesekkur.
  • GüzeL.
  • helal olsun baya hos ve güzel olmus ben ilk baslarda o kasanın altına yaptıgınla yetineceksin zannettim sonra üzerine kasa koyunca biraz büyük oldu ama gercekten cok güzel emegine saglık
  • Arkadaslar uzun bi aradan sonra siteye login olabildim güzel yorumlarınız ve eleştirileriniz için tesekkür ederim.. hala güncel sorularınız varsa yanıtlayabilirim.. sevgiler :)
  • Ellerine sağlık hocam çok güzel olmuş .
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.