Şimdi Ara

KASA MOD V8 JETCASE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
17.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ninjaaa

Yorumlarınız için cok tesekkür ederim gercekten cok fazla zaman ve emek harcadım ama alt kasa istedigim gibi oldu. Şu ana kadar projenin toplam maliyeti bana 500 tl civarına geldi. Sevgili kangroo göstergeler normalde 75 tl lik 3 gostergeli bir setin içinden sadece ikisini aldıgım için 40 Tl , Bakır boya duplycolor parlak bakır her bir kutusu 15 TL. Su ana kadar 3 Kutu boya gitti ve iki kutuda Vernik giti.. Bu rengi kullanmak istiyorsan soyle bir dez avantajı var. Bu bakır , altın ve krom renkleri cok dayanıklı boyalar degil ve bu yuzden 7-8 sene hiç bisey olmasın ilk gunki gibi kullanmak istiyorum dersen uzerine mutlaka 3 kat vernik atman lazım. Fakat vernigi atınca kapaktaki gordugun renk kadar açık bir bakır olmuyor verniği yiyince biraz koyulaşıyor. umarım yardımım olmustur baska ogrenmek istedigin bisey varsa çekinmeden yaz...

teşekkürler aklıma geldikçe sorarım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

benim fikrim şöyle , bu kadar uğraşıp üstüne bide 500 lira kadar harcama yapmak terine CM Cosmos alıp bikaç ufak değişiklik yapmak daha mantıklı geliyo bana .

bunu kendin yapıyosun güzel ama bence estetik olmamış ..

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben kendi istedigim kasayı yapıyorum , eger ufak degısıklıkler yapmak isteseydim CM Cosmos dan cok daha mutiş kasalar var onları alırdım. Bence önemli olan Hazır olananın uzerine biseyler yapmak degilde sıfırdan biseyler cıkartmak.
  • Güzel çalışma tebrikler
  • Çok karizma duruyo...
  • Arkadaslar Yorumlarınız çok için teşekkur ederimm. Sizleri biraz beklettim fakat hemen hemen bitti sayılır. aksama yeni fotolarla burda olucam.. Beni Bekleyin
  • sabırsızlıkla bekliyoruz
  • hocam bu gerçekten manyaklık ya gerçekten süpermiş.
  • gerçekten çok güzel bir işçilik çıkartmışsın bir arkadaşımız yazmış ızgaralar siyah olsa diye bende katılıyorum ızgaralar bakırın tam tersine siyah renk olsa daha tatlı durur gibi tabi en önemlisi önce kendin beğenmendir .. bizimkiler sadece bir fikir ..
    sanırsam dış çerçeveyi inbus başlı civatayla (alyen) yapmışsın bence onuda AVŞA başlı gömme civatayla (buda alyen) değişsen daha güzel olur hem çıkıntı olmaz hem daha güzel bir detay olur diye düşünüyorum..

Şuanki duruşuyla gerçekten güzel bir çalışma olmuş paylaştığın için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: €XTReMe

gerçekten çok güzel bir işçilik çıkartmışsın bir arkadaşımız yazmış ızgaralar siyah olsa diye bende katılıyorum ızgaralar bakırın tam tersine siyah renk olsa daha tatlı durur gibi tabi en önemlisi önce kendin beğenmendir .. bizimkiler sadece bir fikir ..
    sanırsam dış çerçeveyi inbus başlı civatayla (alyen) yapmışsın bence onuda AVŞA başlı gömme civatayla (buda alyen) değişsen daha güzel olur hem çıkıntı olmaz hem daha güzel bir detay olur diye düşünüyorum..

Şuanki duruşuyla gerçekten güzel bir çalışma olmuş paylaştığın için teşekkürler

İlginden dolayı Tesekkur ederim yorumlarını proje tamamen bitince detay calışmalarında dikkate alıcam.

• Bugun ust kasanın içini siyaha dışını ise bakıra boyadım.. Ve ardından ön panelin parçalarının kesimine ve daha sonra boyasına basladım ve işte sonuçç Malzemelerin arasında fosforlu Ay Resmi var one diye sorarsanız geceleri aya bakmaktan cok hoslandıgım için on panelde fan yerine aya bakmayı tercih ettim

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• Dvd lerin de cercevelerini boyadıktan ve on paneli montajladıktan sonra Dirsek borularla beraber hepsine son kat verniklerini attım ve işlerini bitirdim.. Son olarakta Kasanın Sağ ve Sol kapaklarının montajını ve son kat boya ve verniklerini attım... (İnanın burda yazıldıgı kadar kolay olmadı )

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• Ve son olarak Cpu , Ekrankartı , power sup. gibi tozlanmıs seyleri parçalarına ayırıp temizledikten sonra macunlayıp kasayı toplamaya basladım.. (Eger ekran kartınızı ve cpu nuzu 1 senedir temizlemiyorsanız içinden cıkanlara inanamıcaksınız... sıcaklıklar ortalama 15-20 derece duştu.)

Ve işte kasanın kabaca toplanmış hali ama tamamen bitmedi. Revizyon calışmaları devam edicek arkadaki kırmızı fanın değişmesi, somunlar, ışıklar vs... ve son halleri guzel bi makinayla cekip eklicem..

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• Şahane bir çalışma olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdemYalçın -- 1 Nisan 2010; 5:34:20 >
  • (: son toparlanmış resmi görene kadar hiç yorum yapmadım, açtığın günden beri başlığı takip etmeme rağmen.

Ama olmuş bu valla olmuş (:
  • Ellerine sağlık,değişik ve güzel bir çalışma olmuş.Tebrikler.
  • Mükemmel ötesi bir Mod olmuş..Kasanın dış boyası mükemmel..
  • Bugun son değişiklikleride yaptım ve projeyi 1,5-2 haftalık rafa kaldırıcam.

Kasanın içindeki kırmızı fan cok cırtlıyordu onu UV ledli fan ile değiştirdim. Alt kısıma cooler masterın turuncu florasanından koydum , ve son olarak ön taraftaki ay manzarasını gene UV duyarlı dünya manzarası ile değiştirdim

Ve işte son resimler.....

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

KASA MOD V8 JETCASE

• Modumuz burda bitmedi hatta daha yeni baslıyor bile diyebiliriz :) Bundan Sonra ilk olarak Kasanın üstüne El yapımı ,kapsama alanı cok yuksek ve guzel gorunumlu bir wireless anten yapıp yerleştirmek istiyorum..

Fikirlerinizi bekliyorum Saygılarımla...
  • İşlemci fanınıda Led'li bir Fan'la değiştirirsen daha da güzel olacaktır.Gerçi bu haliylede süper ama..
    Modun devamında yapacağın el yapımı Wireless anteninide merakla bekliycem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

İşlemci fanınıda Led'li bir Fan'la değiştirirsen daha da güzel olacaktır.Gerçi bu haliylede süper ama..
    Modun devamında yapacağın el yapımı Wireless anteninide merakla bekliycem..

aynenn zalmanın konseptle cok uyum saglıyacagını dusundugum full bakır cok guzel bi cpu fanı var onu almayı dusunuyorum..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.