Şimdi Ara

Kasa seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki farklı fiyat bandında karar vermekte zorlandım hangileri olabilir

200 TL. civarı

Dark Ninja
    Zalman Z3 plus
    Zalman R1

300 TL. civarı

Coler Master Silencio 650 pure
    Zalman Z9 Neo
    Zalman Z11 plus

• Ben de 300 lira çerçevesinde, kasa seçimi sürecinden geçtim.

Konumu paylaşayım, belki faydası olur: LİNK
  • Cooler master 650 pure kullanicisi olarak zalman z3 Puls sakin almayın 4 tane fan için o parayi vermeyin diyer kaslar hk bilgim yok .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark N10http://www.teknobiyotik.com/dark-n10-usb-3-0-5-fanli-pencereli-bilgisayar-kasasi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 10 Aralık 2016; 1:55:17 >
  • Zalman Z3 Plus aldim. Ilk zamanlar cok memnundum ama sonra epey dar gelmeye basladi. CPU Cooler epey zorlamisti.

650Pure yada arkadasin dedigi Dark olabilir.
  • teşekkür bilgiler için
  • Ben s340 öneririm. Kablo yönetimi , duruşu ve kalitesi gerçekten çok güzel. İster coraxalpha ister daha ucuza amazon.de den alabilirsiniz. Ben aldım ve gayet memnunum.
  • 300tl bandında sadelik istiosanız cm silencio ama zalman z11 de güzeldir afilli bişeyler arıyorsanız. tercih gene sizde
  • Dark N10 F/P için ideal. Sade ve fan kontrol sistemi de mevcut.
  • Aynen dark n10 alabilirsin
  • Kasa seçmekte baya zor. baya zamanımı aldı. En sonunda corsair 400C aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARK N10 F/P
  • Bu fiyat bantında kesinlikle Dark N10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el olarak almanı öneririm gayet düzgün iş görebilecek kasalar var.
    Örn : Corsair 400 R mid tower
    Corsair c70 askeri yeşil mid tower
    Corsair 750d full tower ama 400 450 den aşağı bulamazsınç
  • Kasayı Dark Shadow olarak aldım. 178 TL. İşin açıkçası pek tavsiye edilen bir kasa olmamakla birlikte benim işimi gördü. Asus Z170 P gayet güzel oturdu içine, thermaltek 550 w. power ve Asus Rx470 ekran kartı da. Hatta ekran kartının daha büyüğünü bile rahatlıkla barındırabilecek kasa. İçine herşeyi sığdırdım , üç adet renkli fanı , kart okuyucusu usb 3.0 gibi özellikler var. Kasa çok hafif. Ağır kasalar için daha sağlam hissi vermekle birlikte düşündüm evde odada duracak birşey sonuçta. Yağmur çamur görmeyecek. Metali daha kalın olsa ne olur olmasa ne olur diye düşündüm. O açıdan ucuz yollu ama özellikleri olan bu kasayı seçtim.
  • 300 liralık daha uygun olabilir
  • asus
  • Almadıysan sharkoon s25w öneririm 170liraya aldım amazondan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.