Şimdi Ara

Kasadan Gelen Cik Sesleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde kasamın temizliğini yaparken hddlerin sata kablolarını çıkarıp başka yuvalara takmıştım.pc normal bir şekilde açıldı ama bu seferde nedenini anlayamadığım şekilde hdd yazılıp yada okunurken cik cik sesler gelmeye başladı.kasanın dahili hoparlöründen geliyor gibi.devamlı olmasada sinir bozucu bir durum.bir zahmet yardım etseniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terabyte_ -- 6 Şubat 2009; 21:29:08 >

• Aynı sesten muzdaribim.
  • İçeride küçük hapörlör olması gerek kablosun çıkartın olsun bitsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBER-WARRIOR

İçeride küçük hapörlör olması gerek kablosun çıkartın olsun bitsin.

Yanlış anladın. benim PCdeki ses HDiskten geliyor. Hoparlorden değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 6 Şubat 2009; 21:51:13 >
  • Seagate galiba bu hdd.Oleyse firmware ile gideriliyormuş o ses.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Seagate galiba bu hdd.Oleyse firmware ile gideriliyormuş o ses.

Evet Seagate Firmware güncelersem diski formatlamam gerekirmi
  • seagate in sitesinden kontrol ettim.Sorunlu değil diyor.zaten şu an için 450 gb veriyi yedekleyip güncelleme yapmam pek mümkün değil gibi.bu lanet sesten kurtulmanın bir yolu yokmu (kasadaki hoparlörü sökmekten başka)
  • quote:

Orjinalden alıntı: terabyte_

Geçenlerde kasamın temizliğini yaparken hddlerin sata kablolarını çıkarıp başka yuvalara takmıştım.pc normal bir şekilde açıldı ama bu seferde nedenini anlayamadığım şekilde hdd yazılıp yada okunurken cik cik sesler gelmeye başladı.kasanın dahili hoparlöründen geliyor gibi.devamlı olmasada sinir bozucu bir durum.bir zahmet yardım etseniz...

quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

quote:

Orjinalden alıntı: CYBER-WARRIOR

İçeride küçük hapörlör olması gerek kablosun çıkartın olsun bitsin.

Yanlış anladın. benim PCdeki ses HDiskten geliyor. Hoparlorden değil.

Bu şekilde olunca ben öyle anladım..Neyse bad sektör oluşmuş olabiliir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBER-WARRIOR -- 6 Şubat 2009; 23:21:24 >

• Basit bisi söylicem bende de öle bi ses geliyordu fanın fişini çektim ses kesildi
  • HDtune ile test ettim bad sekör yok.

quote:

Basit bisi söylicem bende de öle bi ses geliyordu fanın fişini çektim ses kesildi

işlemci fanı hariç fanlar psuya bağlı.konuyla pek ilgisi olacağını sanmıyorum.sendeki nasıldı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terabyte_ -- 7 Şubat 2009; 19:10:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.