Şimdi Ara

Kasadan gelen ses ve ardından gelen kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasadan çizilme sesine benzer bir ses geliyor 1-2 sn bu süre boyunca bilgisayar kasıyor.İlk başta harddiskten şüphelendim.Yedek harddiskimi takıncada aynı ses geliyor bilgisayar 10 seneye yakın oldu alalı.İşlemciden şüpheleniyorum sizce sorun nedir ?

Bilgisayar Donanımı:
    Asus p5l-mx anakart
    3gb ram
    pentium d 945 işlemci
    sapphire radeon hd5670 ekran kartı
    wd blue 1tb harddisk

• İşlemciye anlık aşırı yüklenme oluyor işlemci tarafından bi cıyıltı gelir kimi işlemcinin yanındaki kondanstördende gelebileceğini söylüyor anlık işlemci yükü yüzde yüze çıkıyordur yazılımsal sorun olabileceğini düşünüyorum ikinci olarak işlemci üçüncü olarak ise anakartta sorun var.

Ayrıca 10 sene olmuş sakın tamir etmeye kalkma bugün işlemci yarın ekran kartı öbürgün ekran kartı al yeni birşey güzel güzel kullanırsın enerji tüketimide daha uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 20 Haziran 2017; 13:50:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Dün format attım biraz daha iyi oldu ama yine anlık fps düşüleri oluyor.Ucuza dual core 2 e6400 almayı planlıyorum 2 3 ay idare etsin yeter sonra yeni alıcam.Yardımınız için teşekkürler :)
  • fakonano F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim dediğim gibi topluca şutla pc yi ucuza şunu bunu alayım derken hem parandan hem konforundan olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.