Şimdi Ara

kasadan ses geliyor ama görüntü YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda bazen bip sesi gelior açılırken bazen gelmiyor. Bip sesi geldiğinde bilgisayarımın anakart markası yazıyor sonra marka nın yazısı gidiyor ve mönütere görüntü sinyali gelmiyor ve mönütör uyku moduna geçiyor diğer möütörlerde denedim yine aynı sorun oldu , ses gelmediğin de ise hiç bir şey olmuyordu monütere görüntü hiç gelmiyordu. Sıkıntı (Hiç ihtimal vermesem de belki temassızlık vardır diye) Ekran kartında mı diye baktım diğer bilgisayarın ekran kartını taktım olmadı vga 'dan (anakartın ekran kartından) açtım ve sonuç aynı şey.Bu olay olmadan önce bilgisayar mauseyi kullanmadığım da kapanıyordu ya da klavyeyi, bir 3-4 dk sonra kapanıyordu ama direk kapanıyordu kapanma işlemi olmadan elektrikler kesiliomuş gibi kapanıyordu. Anlam veremedim gül gibi bilgisayara ne oldu böyle böyle kullandım sonra daha dönünce kullanamadım sorun sizce neyde ha bide bilgisayarı bir açışımızda anakart pili yetersiz dedi diğer bilgisayarın pilini aldım taktım ve açıldı sonra kapattım ertesi gün yeni pil aldım bilgisayara taktım yine aynı hatayı verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzThan -- 16 Ekim 2013; 15:10:26 >

• yazidan hicbir sey anlamadim, sorun ekran kartinda degil gibi gozukuyor. mavi ekran falan almiyor musunuz? hdd yada islemcide sorun olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır
  • sistem bileşenlerini bilmemiz lazım
  • sistemim;
    Amd Phenom X4 2.2 Ghz
    Ati Redeon HD 5830
    4 Gb DDR 2 Ram
  • kaç bip sesi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

kaç bip sesi geliyor

bazen bir kez bazen hiç bazen iki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü var ses yok
    13 yıl önce açıldı
    BSPlayer'da ses var görüntü yok
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorunu çözzdüm ram bozulmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.