Şimdi Ara

Kasamda Hiç Fan Yok,Sorun Olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasamda PSU nun altında bir fan takma yeri var fakat boş.Sadece işlemci,psu ve ekran kartı fanlarım var,harici fan yok.Sorun olurmu acaba ? Alıp takayim diyeceğim fakat psu nun kablolarını yeni düzenledim şimdi alsam uzun süre o kabloları düzenlemekle uğraşacağım.Kasanın kapağında bolca delik var ama hava girebilecek olan.

• Arkadan cikis ve onden giris olmali sirkülasyon icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 29 Temmuz 2012; 10:04:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş alman senin için iyi olur... ama bi dene bakalım çok kısa bi süre.. ısınmalar nasıl? çok fazla ise hemen git al kasayı komple içindeki yakarsın başa bela.. benimde işlemcinin üzerindeki fan bozulduda kasa sauna gibiydi :D dağıttı kendini gittim değiştirdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambam38

kardeş alman senin için iyi olur... ama bi dene bakalım çok kısa bi süre.. ısınmalar nasıl? çok fazla ise hemen git al kasayı komple içindeki yakarsın başa bela.. benimde işlemcinin üzerindeki fan bozulduda kasa sauna gibiydi :D dağıttı kendini gittim değiştirdim :)

Sicakliklar bosta islemci 44 felan.Oyununa gore bazi oyunlarda 53 oluyor max bazilarindaise max 67 oldu.4 Saat bfbc2 oynadiktan sonra islemci 67 olmustu.Oyundan cikincada yine 45 oluyor.Stok fan,OC yok.Sorun olmuyor yani.

@saasc
    Kasanin onunde fan yeri yok :) Sadece arkada var.Takmayacagim o zaman zaten.Yanlis olcak kasanin hava sirkulasyonu bozulacak sonra tek fan oldugu icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 29 Temmuz 2012; 18:36:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.