Arkadaslar Thermaltake Tsunamı kasam ve asusp5b-deluxe anakartım var. uzerınde 3 adet fan var.bu fan Chasis fanlara baglı. Bu fanlarınhızlarını falan hangı program aracılıgı ıle hızlandırıp yavaslatabılırım?Yardımcı olanlarada olmayanlarada sımdıden ılgılerııcın tesekkurler..
speed fan programı var ama sadece anakartına hukmeder kasandakıler anakarttan alıyorsa .. ayrıca anakartınla uymluda olmayabılır yınede dene
Everest fan ayarı yapabiliyo muydu? Eğer yapıyosa kullanışlı da bi program bi dene
everest yapmaz ama bulunması greken bır programdır
Fanlar güçlerini anakarttan alıyorsa Speedfan işini görür(Tabi bazen uyumlu olmadığı anakartlarda olabiliyor)
Ya bende bu tarz bir program aruyorum. bende bu speed fanı kurdum ama hiç bişey anlamadım. Başka program yokmu.
Speed Fan çoğu zaman fan kontrolü yapabiliyor dene işine yarayacaktır büyük ihtimal..
asus'un kendi programını denemeyi düşündünmü :D program cdsinin içinden bundle olarak çıkıyor zaten
en iyisi bi fan control al deriimmm 3 lü lerin fiyatı da uygun 30YTL civarıı
quote:
Orjinalden alıntı: taliban
asus'un kendi programını denemeyi düşündünmü :D program cdsinin içinden bundle olarak çıkıyor zaten
Ai Booster kullanışlı bir program. Programı kurunca biosa bir başlık atıyor ve oradan işlemci fanını 3 farklı kademeden ayarlıyabiliyorsun bu sayede her bilgisayarı açışta speed fanla deviri düşürmek zorunda kalmıyorsun.
Yinede en sağlıklısı fan kontrol cihazı....
evet işe yarar :) ben bu mevsimde cpu fanını kapatıyorum genelde
Bence de en iyisi 3'lü fan kontroller al derim. Bu tür programlar hiç bir zaman istediğin seviyede manuel olarak fan hızını 0-12 v ayarlayabileceğin rahatlığı vermezler.
Dipnot: Şu ana kadar kullandığım en güzel software DFI'ın cd'sinden çıkan smartguardian'dı. Fan hızını her türlü çok iyi ayarlıyordu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme