Şimdi Ara

FAN NASIL TEMIZLENIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
22.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BIRAKIN FAN TEMIZLEMEYI KASAYI DAHIL SOKMESINI BILMIYORUM BIRAZ INCELEDIM AMA BU FAN NASIL SOKULUR VE TEMIZLENIR KOLAYMIDIR RESIMLI ANLATIM FALAN VARMI ACABA YARDIMCI OLACAKLARA TESEKKURLER SIMDIDEN

• Arkadaşım Fanı ilk önce 4 tane vidasını sök.Ondan sonra Fanın güç aldığı kabloyu yerinden çıkar ve elektirikli süpürge ile veya nemli bi bez le sil tozlanan yerlerini bu kadar basit.Aynı şekildede yerine koy ve kablosunu yerinde tak.
  • Fanın kanatları için diş fırçası kullanmanı tavsiye ederim..Sökmüşken, ön taraftaki etiketi kaldırıp, iki damla ince yağ damlatırsan, daha güzel olur..
    Saygılar..
  • bi deneyelim bakalim sagolun
  • fanın ilk önce bütün vidalarını söktüm ve dışarı doğru çıkardım sonra bir güzel ıslak mendil ve peçeteyle sildim sonrada bir süpürge darbesi tamamdır...
  • ben boya fırcası kulanıyorum gayet iyidir bu is icin.
  • asdasd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa Fanı nasıl Sökülür
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eet bu yağ damlatma işi hoşuma gitti beyler :D
  • bende bişi sorcam peki Nv Silencer 6 fanı ve sogutucusunu nasıl temizleyebilirim?
  • valla arkadasalar varsa imkan ben kompressör aldım 1 tane 45 liraya falan geldi. deli gibi temizliyor. tavsiyem bu olur. ugramıyorsunuz bile fanı sok tak çıkar falan filan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senatör

valla arkadasalar varsa imkan ben kompressör aldım 1 tane 45 liraya falan geldi. deli gibi temizliyor. tavsiyem bu olur. ugramıyorsunuz bile fanı sok tak çıkar falan filan.

+1

O kadar para veremem diyenler için traş fırçası öneririm..
  • Fanları çıkartıp temizleyip yağladıktan sonra kullanıp seste artış olduğunu söyleyen bir çok arkadaşım var. Bunun tek bir nedeni var o da fanın dengesinin bozulması çok hassas bir dengedeler elle asla silinmeye gelmiyorlar. En iyi işlem hava tutmak. Yağlama işlemine de katılmıyorum eskisinden çok daha fazla toz toplayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senatör

valla arkadasalar varsa imkan ben kompressör aldım 1 tane 45 liraya falan geldi. deli gibi temizliyor. tavsiyem bu olur. ugramıyorsunuz bile fanı sok tak çıkar falan filan.

Hocam bir link koysan marka falan bahsetsen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: peyamsalehi

ben boya fırcası kulanıyorum gayet iyidir bu is icin.

bende hiç sökmedim daha önce işlemcimi
  • en basiti alıcaksınız elinize kestirme fırcayı atacaksınız tozları kalan tozları nemli bezle temizliceksiniz birde yağı sürdün mü iş bitecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

Fanın kanatları için diş fırçası kullanmanı tavsiye ederim..Sökmüşken, ön taraftaki etiketi kaldırıp, iki damla ince yağ damlatırsan, daha güzel olur..
    Saygılar..

sen işi kapmışın :D

He bi yöntem de ben söliyim kasa fanları okadar önemli deil.
    önemli olan işlemci fanı ve soğutucusunda biriken toz. Bunu sökmeyi göze almıyorsan da al eline elektrik süpürgesini onun muhtemelen hortumu çıkıyodur. Hortumu cıkarıp elektrik süpürgesinin sıcak hava üfleyen tarafına takıp soğutucuya tut :D [Tabi bunu yapman için elektrik süpürgesinin modifiye edilebilir olması gerekiyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D5240269 -- 29 Nisan 2007; 8:48:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: volkan_gs

quote:

Orjinalden alıntı: peyamsalehi

ben boya fırcası kulanıyorum gayet iyidir bu is icin.

bende hiç sökmedim daha önce işlemcimi

Yanlız fandan bahsediliyor ;)
  • Nemli bez falan denilmiş de nemli bir şey kullanmak sakıncalı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-H-T

Nemli bez falan denilmiş de nemli bir şey kullanmak sakıncalı değil mi?

Nemi ne kadar suyla sağlıyacağına bağlı.Eğer çok su kulanırsan tozlar yapışır tortu yapar sürtünmeyle pervane az döner tutukluk yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Fanları çıkartıp temizleyip yağladıktan sonra kullanıp seste artış olduğunu söyleyen bir çok arkadaşım var. Bunun tek bir nedeni var o da fanın dengesinin bozulması çok hassas bir dengedeler elle asla silinmeye gelmiyorlar. En iyi işlem hava tutmak. Yağlama işlemine de katılmıyorum eskisinden çok daha fazla toz toplayacaktır.

Yıllardır fanları sökülebilecek her parçasına kadar söküp temizlik yaparım ve yağlarım her yaptığımda da ses azalıyor.6 senedirde aynı fanları kullanıyorum.Pervanelerin üstündeki mıknatıslardan çıkan metalik pisliği havayla temizleyemessin alkolle mis gibi temizleniyorlar.Çok extrem olmadıkçada bütün fanların yapısı aynı...Yağladığımız yer de kolay toz-hava almayan bi yer.Emin ol eskisinden daha az toz topluyo :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.