Şimdi Ara

Kasamın kapağını nasıl kesmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasanın yan kapağına Plexi takıcam ama nasıl şekilde kessem karar veremedim sizce nasıl kesmeliyim...direk kare olarak bütün yanı kesmek istemiyorum şekilli olsun biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drogba94 -- 1 Kasım 2012; 20:00:02 >

• üçgen olan yerin içini kesebilirsin
  • Tecrüben yok ise götür işi bilen yapsın yazık e tme kasaya .:)
  • Yukarıdaki bir arkadaş daha söylemiş eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan işin bilenine yaptır kasayı güzel göstericem diye tamamen batırabilirsin.
  • nasıl kesmeliyim derken şekil olarak soruyorum ben tam karar veremedim
  • hocam kasa güzel bir kasa bilmiyorsan yazık etme bence

istersen yardımcı olabilirm
  • arkadaşım bazı arkadaşlar şevk kırıcı konuşmuşlar ama bence şevkin kırılmasın anladığım kadarıyla sen nasıl keseceğinden çok nasıl bi şekilde keseceğini soruyosun onu bence sormana gerek yok kendi zevkin nasılsa ole kes kimseye bişey beğendirmek zorunda değilsin sen beğen yeter bende hayatımda sadece bi defa mod yaptım ama çok harika oldu tabi bu benim fikrim katılan olabilir yada olmayabilir.. ama sana tavsiyem yapacaüın şeye kendin karar ver ama yapmasını bilmiyorsan seni en iyi anlayan ustaya git ve deki bunun bu şekilde kesilmesini istiyorum de kestir ..
  • şu fanların olduğu üçgenimsi kısımlı yeri komple kes, eğer yapabiliyorsan da şu 2 adet kabartmalı bölümü de kes.. pleksiyi kapağın iç kısmına tak ki o küçük bölmeler de görünüm olarak güzelleşsin, bunu da yaparken küçük civatalar kullan.. kestiğin bölgelerin keskinliğini de tıraş yaparak düzeltebilirsin.. ya da fitiller satılıyor belki onlar da iş görebilir.
  • bence büyük üçgen kısmını şeffaf plexi, iki tane yanında var küçükler işte onlarıda siyah plexi ile yap derim
  • tamamen el becerisi gerekli ben kasanı beğendim fanın iyi olabilir fakat kasanın önü fazla hoş değil bi el at
  •  Kasamın kapağını nasıl kesmeliyim

böyle bi kesim deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hnnbl_kng

böyle bi kesim deneyebilirsin

Aynen kafama yattı o çok güzelmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.