Bildirim
kasanın içine sıgar mı sistem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: deadmanku
quote:
Orijinalden alıntı: cenko4
quote:
quote:
acaba sistem kasa da sıgma sıkıntısı yaratır mı birde işlemci sogutucusu ramleri engeller mi ?
yaratmaz.
bazı kişiler asus r9 380 i kötülüyorlar sizce nasıl bir kart
ne konuda kötülüyorlar ? bana göre şuan 950 bir üst bütçe içinde 380-380x en uygun kartlar.
edit: bu arada ekran kartınız ile işlemciniz arasında çok fark var genelde işlemcinin iki katı şeklinde bir fiyat sıkalası çok daha uygun oluyor.
performans olarak 960 la çok karşılaştırıyorlar ondan biraz tereddüt ettim
-
Sapphire R9 380x Nitro 4 GB varken alınmaz
İşlemciyi i5 6600 anakartı msi Z170 Gaming M5 ile değiştirebilirsin OC yapılabiliyor.Kasa ve psu yu ayrı almanı öneririm Z3 Plus + ZM600-LX şeklinde veya FSP Hyper 700W alıp Sapphire R9 290X alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 28 Aralık 2015; 20:52:04 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tcalpha
Sapphire R9 380x Nitro 4 GB varken alınmaz
İşlemciyi i5 6600 anakartı msi Z170 Gaming M5 ile değiştirebilirsin OC yapılabiliyor.Kasa ve psu yu ayrı almanı öneririm Z3 Plus + ZM600-LX şeklinde veya FSP Hyper 700W alıp Sapphire R9 290X alabilirsin.
600 w yeter mi acaba -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
acaba sistem kasa da sıgma sıkıntısı yaratır mı birde işlemci sogutucusu ramleri engeller mi ?
yaratmaz.
ne konuda kötülüyorlar ? bana göre şuan 950 bir üst bütçe içinde 380-380x en uygun kartlar.
edit: bu arada ekran kartınız ile işlemciniz arasında çok fark var genelde işlemcinin iki katı şeklinde bir fiyat sıkalası çok daha uygun oluyor.
380 performans olarak 970 ile 960 arasına konumlandırılmış bir kart. youtube bench. bakabilirsin 960'dan bir tık daha iyi. 380x karşılayabilirsen onlada bir tık daha ilerliyebilirsin. bazı oyunlar nvdia tarafında daha iyi değerler veriyor. onun için geniş bir oyun skalası için fps değerlerini incele.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 28 Aralık 2015; 20:57:43 >
-
R9 380x için 600W yeterli ama R9 290X için 700W gerekli.
quote:
Orijinalden alıntı: tcalpha
R9 380x için 600W yeterli ama R9 290X için 700W gerekli.
Ayri ayri almassam kasayla guc kaynagini ne gibi sıkıntılarla karsilasabilirim ?
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
yaratmaz.
380 performans olarak 970 ile 960 arasına konumlandırılmış bir kart. youtube bench. bakabilirsin 960'dan bir tık daha iyi. 380x karşılayabilirsen onlada bir tık daha ilerliyebilirsin. bazı oyunlar nvdia tarafında daha iyi değerler veriyor. onun için geniş bir oyun skalası için fps değerlerini incele.
Alacagim anakart nasik sizce daha ucuzu var z170-p ama bunu dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kaliteli değil , verimli değil ve pasif PFC ayrı alman senin yararına.
amd ler hayvan gibi güç yiyor. sorunlu hep gtx 960 al kafan rahat etsin. nvidia iyidir. amd yi övenlere bakıyorum hepsinin imzasınra amd radeon logosu var bu insanlar nasıl objektif olabilir ki ? -
rahat sığar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X