Şimdi Ara

kasanın içinini temizledikten sonra görüntünün monitöre iletilmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçen gün bilgisayarın çok donduğunu farkettim, önerilerinizle içini açıp temizlemeye karar verdim (fanlar, ramleri söküp takma vs). Önce fanları temizledim sonra ramleri ,ekran kartını ve hdd'lerin sata girişlerini söküp taktım. Tam pc'nin hızlanması umuduyla bilgisayarı çalıştırdım, monitöre görüntü gitmediğini farkettim, Uyku moduna geçti. Bidaha bileşenleri söküp taktım acaba aralık mı kaldı diye, yok.. Ayrıca restart falan da atıyo kendiliğinden bazen, kapanıp açılmalar yapıyor. Daha önce de bu sorunla karşılaşmıştım ama nasıl çözdüğümü tam hatırlamıyorum. Sizce sorun nedir?

• kasada yanlış birşey takmış olabilirisn yada ramler tam oturmamış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 30 Nisan 2013; 12:51:01 >
  • dediğini yaptım fakat ram mandallarının tam oturduğundan eminim. ekran kartı beni şüphelendiriyor. pc içinden az önce uzun bi ses gelip restart attı kendiliğinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodsword

dediğini yaptım fakat ram mandallarının tam oturduğundan eminim. ekran kartı beni şüphelendiriyor. pc içinden az önce uzun bi ses gelip restart attı kendiliğinden

kardeşim büyük ihtimalle ramlerden sırasını değiştir. ha illa başka yerde ise poblem anakrtın bios pilini çıkar ekran kartını sök tekrar tak pili tak çalıştır bakalım gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: cthax

quote:

dediğini yaptım fakat ram mandallarının tam oturduğundan eminim. ekran kartı beni şüphelendiriyor. pc içinden az önce uzun bi ses gelip restart attı kendiliğinden

kardeşim büyük ihtimalle ramlerden sırasını değiştir. ha illa başka yerde ise poblem anakrtın bios pilini çıkar ekran kartını sök tekrar tak pili tak çalıştır bakalım gene

tesekkurler kardesim sorun ilginc sekilde cozuldu. ekran kartım radeon hd 2600 pro. arkasında 2 tane çıktı var. diğerini denedim sorun çözüldü :D bios pili ram herseyi yaptım meger arıza falan yokmus. gozume uyku girmiyodu su alete bisey olunca meger degistirince cozulucekmis

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cthax

quote:

tesekkurler kardesim sorun ilginc sekilde cozuldu. ekran kartım radeon hd 2600 pro. arkasında 2 tane çıktı var. diğerini denedim sorun çözüldü :D bios pili ram herseyi yaptım meger arıza falan yokmus. gozume uyku girmiyodu su alete bisey olunca meger degistirince cozulucekmis

Çözülmesine sevindim eee nede olsa onlasız olmuyor
    kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.