Kaşar Peyniri 700gr 139TL - BİM
-
-
Dün ben de altınkılıç aldım. Konuyu açtığın için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu için teşekkür ederiz. Görseller hangi site ya da uygulamaya ait acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 5 Ekim 2024; 12:20:30 >
teksüt te kaşkaval yazıyor
Katkı maddesi olmayan varmı bunların içinde?
Katkı maddesi olarak bilmiyorum ama kaşar peynir de en iyisi Muratbey. Onu da indirimli bulmak zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bim in uygulaması
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yağı az…
Ben almıştım geçen ay baya uzuyordu diğer kaşarlara göre. Ama biraz yumuşaktı
-
Yukarıdaki kaşarların hiçbirisi BIM'in çoğu mağazasında yok. Binvezir gibi ürünler var. Boşuna marketleri gidip gezmiş oldum.
-
Kaşkavalı almayın kayış gibi onuda bozmuşlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dün girmiştim bime ama kaşarlara bakmadım yarın devam ederse alırım
-
Geçen a101 de yarım kilo 150 geldi 5 adet geldi
4 tane bim gezdim eser yok pes ettim eve dönüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
la oglm indiirm 3 gün önce başladı, hiç bu peynirleri sizlere yâr ederler mi, korlarmı ki üşenmeden düşünmeden bu sıcakta market market dolaşıp peişan oluyonuz..., konuyu açan başta olmak üzre heç kimsecikler bunu düşünememiş, boşa gezmeyin.. 2 ekimde marketteydim ve hiçbiri yoktu..
-
toplam adeti bim şube sayısına bölünce 1 yada 2 ürün gelecek gözü ile bakın çalılan alır size ne kalacak
Bugün Ataşehir Esatpaşa, Örnek mahalle civarında 3-4 Bim e girdim hepsinde İçim kaşar vardı. Civarda olanlar değerlendirebilir.
Bunların içlerinde tavsiye edeceğim tek marka Altınkılıç. İçim 11 litrelik süt/kg kaşar oranını 10 litreye düşürdü. Diğerlerini zaten saymaya gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Ekim 2024; 21:32:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bime uğradım yoktu ya geldi kapıştılar ya da hiç gelmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yukarıdaki kaşarların hiçbirisi BIM'in çoğu mağazasında yok. Binvezir gibi ürünler var. Boşuna marketleri gidip gezmiş oldum.
|
la oglm indiirm 3 gün önce başladı, hiç bu peynirleri sizlere yâr ederler mi, korlarmı ki üşenmeden düşünmeden bu sıcakta market market dolaşıp peişan oluyonuz..., konuyu açan başta olmak üzre heç kimsecikler bunu düşünememiş, boşa gezmeyin.. 2 ekimde marketteydim ve hiçbiri yoktu.. |
Bunların içlerinde tavsiye edeceğim tek marka Altınkılıç. İçim 11 litrelik süt/kg kaşar oranını 10 litreye düşürdü. Diğerlerini zaten saymaya gerek yok.
|
Sek ve Altınkılıçta katkı yok diye biliyorum. İçim'de koruyucu var(potasyum sorbat). Tek Süt'ü bilmiyorum.
"Emülsifiye edici tuz" olanları almıyorum, koruyucu olanlar için bakış açım o kadar sert değil. İçim, muratbey indirimde bulursam alabiliyorum. |
Benzer içerikler
- unify parfüm erkek yorum
- kahve dünyası hediye kahve hangi boy
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- beşler nostalji sucuk
- coffy bedava kahve
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X