Bildirim
Kasım-2019 Doğalgaz Faturası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
daha kış yeni geliyor, ocak şubat daha fena olacak -
79₺ geldi istanbul pek üşümüyom -
kombi çalıştırmadım ayaklı ısıtıcı ile idare ediyorum ki en az 150 lira fatura gelir. doğalgaz açsam 500 liradan aşağı fatura çıkmaz. doğu kaçk kullanıyor bedeli biz ödüyoruz. -
soğukta oturuyorum ve çalışıyorum,110 lira geldi.Çocuk hasta ve tek odayı yakıyoruz şuan.ortalama 150'den aşağı düşeceğini de sanmıyorum. -
Ödeyeceksiniz tabi ısınıyorsanız bunun bedeli olacak. Begenmeyen montla otursun. -
şu akdenizdeki doğalgaz bizim olucak , vurucaz kırbacı, vurucaz kırbacı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 6 Aralık 2019; 20:4:29 > -
Yer: Ankara/Altındağ
Tutar:295 TL -
155'e domaldık. -
m3 fiyatıını da yazar mısınız? -
Doğal değil Domalgaz. -
AKP, o doğalgazı halka yedirir mi sencequote:
Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti
şu akdenizdeki doğalgaz bizim olucak , vurucaz kırbacı, vurucaz kırbacı -
m3 ü, 2,29 tl görunuyor.ben dün hesapladım m3 ü 1,96 tL CİVARI İDİ. her ilde m3 fiyatı ayrı mı acaba...mekan izmir/Üçyol.. -
dalga geçiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: kreat
AKP, o doğalgazı halka yedirir mi sence
Alıntıları Göster
bu ülkede dogalgazda , petrolde çıksa maybachlar gelir gider.
altın kaplamalı maybachlar ama. -
Hiç yakmasan bile ödeyeceğin tutar fazla.Yani ulen tamam bu ay hiç eve girmem tulum battaniye kazak falan idare edeceğim desen bile 50+ lira ödüyorsun. -
Tek oda yakıyoruz 2 hafta için 70 geldi , bu ay belli olur tam ne kadar gelicegi -
Eywaaaaahhh herşey bir yana ısınma bu kadar pahalı olmaz arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 6 Aralık 2019; 20:58:34 > -
şimdi böyleyse Ocak Şubat'ta kaç para gelecek bakalım bizim de bir kaç güne gelir fotura kaç para gelecek göreceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 6 Aralık 2019; 21:14:5 > -
Ufacık evde oturuyonuz şikayet ediyosunuz bide. Reis ne yapsın, 6000 m2 falan ısıtıyor adamcağız. -
eyyamcı ne demek diye merak ediyordum
Doğal değil Domalgaz.
|
%53 zam yedi kendisi. Eğleniyor muyuz?
Not: Dünyada ucuzlamıştır yine ta kendisi... https://t24.com.tr/haber/dogalgaz-fiyatlari-dunyada-yuzde-50-dustu-turkiye-de-yuzde-53-8-zamlandi,837397 |
Ufacık evde oturuyonuz şikayet ediyosunuz bide. Reis ne yapsın, 6000 m2 falan ısıtıyor adamcağız.
|
buradan bir taytlı geçti demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
kombi çalıştırmadım ayaklı ısıtıcı ile idare ediyorum ki en az 150 lira fatura gelir. doğalgaz açsam 500 liradan aşağı fatura çıkmaz. doğu kaçk kullanıyor bedeli biz ödüyoruz.
|
evi yaksak daha karlı olur muyuz?
|
79₺ geldi istanbul pek üşümüyom
|
bu ülkede dogalgazda , petrolde çıksa maybachlar gelir gider. altın kaplamalı maybachlar ama. |
155'e domaldık.
|
Benzer içerikler
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- israil asgari ücret
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- 25 yaşında hakim olunur mu
- fissler boykot mu
- e devlet kimlik kısıtlama
- ioniq 5 n fiyat
- fiat 600 fiyat
- apple yüz tanıma davası sonucu
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X