Bildirim
Kasım Ayı AYT ye başlamak için geç mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yok -
hayır hocam gayet ıyıdır
-
hocam konu yetiştirme noktasında sıkıntı yaşamazsınız rahat biter ama bence eylülde ayt mata başlayın yavaştan ilerleyin böylece daha verimli ilerlemiş olursunuz. 2. derece denklem parabol pkob gibi tyt ayt ortak soru gelebilen yerleri aradan çıkartmış olursunuz. -
bence geç olabilir çünkü sen ayt mat geo başlıycan 2 ay geçicek yarılara yaklaşırken millet deneme çözüp 60 yaptım 70 yaptım muhabbetlerini yapacak bu da moralini bozup panikletebilir -
Hocam bence eylülden itibaren AYT Mata 1 2 saat de olsa hafiften başla. Ben geçen sene Ocak-Şubat gibi başladım AYT'ye Haziranda bile konularım bitmedi ve sınavda matematikten sadece 22 tane yapabildim en büyük pişmanlığim AYT'ye (özellikle matematiğe) geç başlamak -
Yani resmen türev ıntegral doğru düzgün soru çözemeden girdim 30 a yakın yapabilecekken bu kadar düşük yaptım o yüzden konuları bir an önce bitirip soru çözmeni öneririm -
30 günlük foy aldim başladım temel atmak icin matematikten. Fkb Fizik önceliğim, kimya ve biyoloji ağır ağır oturta oturta şubatta bitirmek hedefim. -
Tyt hiçbir zaman bitmez. Yazılı olmayan kuraldır bu -
Kasıma kadar tyt den kastım PKOB + ayt ile ortak olan tüm matematik konuları + Tüm geometri konuları
Yani TYT de sorumlu olduğum her şey.
AYT matı eylülde başlamayı da düşünücem.
Farklı fikirleriniz varsa alabilirim daha...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X