Şimdi Ara

KASİYER KIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok özür diliyorum telefondan girdiğimde bir sorun çıktı gondermemıs :( Konuya donıyım. Çalıştıgım AVM de ki alışveriş merkezinde çalışan bir kız var. Çok ilgimi çekti ve açıkçası hoşlanmaya başladım. Sürekli hergun yaklasık 2-3 kere alışverıs yapıyoruz dukkan adına ve hep ben gıdıyorum gunde 60 ekmek falan aldıgım ıcın bıraz muhabbette geçıyor aramızda :D Fakat biraz daha ilerisini istiyorum çıkma teklifi gibi birşey etmek istiyorum ki bir sorun daha devreye giriyor ben 16 yaşındayım kız ise 22-24 arası birşeyler. Abilerim benim biraz daha buyuk gosterdıgımı soyluyor fakat yınede aradakı yas farkı kapanmıyor. Şimdi abilerim ablalarım ne yapmalıyım sızce olur mu? Kız benımle muhabbet edıyor hatta bır cok zaman o baslatıyor muhabetti. Ama yas sorunu oldugu ıcın cıkma teklıfımı kabul edıp etmıcegı soru ısareti :( Fakat içime gomupte içimde kalsın ıstemıyorum kabul etmıcekse bıle sonucun ne oldugunu bılmek istiyorum...

• kardeş kız seni kardeşi gibi görüyordur ve ondan konuşuyordur.alışverişe gitmemek için kırk takla atmak istemiyorsan söyleme hiçbir şey çünkü o yaş farkıyla tek gecelik ilişki bile olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutmayın küçük enişteyi
  • Çok iyi destek oluyorsunuz tşk tşk tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    geçen ay açıldı
    evli erkek arkadaş ssli
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 16 yasindaysan içine göm . ciddi ciddi kizin senle çikacagini mi dusunuyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz o iş.

• Oha hocam okadar da değil kendi liginizde oynayın.

• Kızın senin yasinda erkek kardesi vardır be

• 16 dan sonrasını okumadım.o kişi,bildiğin ablan senin.neyde ergenlikte olur oyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.